BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYıldız’dan 3 girişime yatırım----

Yıldız’dan 3 girişime yatırım

Yıldız’dan 3 girişime yatırım
31 Mart 2020 - 17:50 www.finansgundem.com

Yıldız Holding’in Sente Foundry ile birlikte başlattığı uluslararası girişim yatırım programında 3 şirket finale kaldı. Her bir şirkete 50 bin-75 bin dolar arasında yatırım yapılacak.

CÖMERT YILDIZ – FINANSGUNDEM.COM / ÖZEL

Genç girişimlere yatırım yapmak için kolları sıvayan Yıldız Holding, ilk adımı attı. Murat Ülker’in yönetim kurulu başkanlığı döneminde Yıldız Holding’in Sente Foundry ile birlikte başlattığı uluslararası girişim yatırım programında şu ana kadar 3 şirket finale kaldı.

Erken aşamadaki girişimcilere 50 ile 75 bin dolar arasında yatırım yapma hedefinde olan Yıldız Holding’in yüzlerce başvuru arasından belirlediği 3 şirket ise Trade Monday, Deep Neep ve Vibevision şirketleri oldu.

Yıldız Holding her bir şirkete 50 bin dolar ile 75 bin dolar arasında yatırım yapacak. Trade Monday ABD’li, Vibevision Finlandiyalı şirket. Şirketlerin tamamı 2-3 yıllık bir geçmişe sahip.

Yıldız Holding'den ekonomiye katkı, halka ve sağlık sektörüne hizmet

Denizbank’a kredi verdi diye ceza kestiler

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)