BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’den sağlık kuruluşlarına 10 milyon TL’lik destek----

Yapı Kredi’den sağlık kuruluşlarına 10 milyon TL’lik destek

Yapı Kredi’den sağlık kuruluşlarına 10 milyon TL’lik destek
03 Nisan 2020 - 10:00 www.finansgundem.com

Yapı Kredi bu kaynakla, Korana virüs salgınıyla mücadelede acil ihtiyaç duyulan teçhizat ve sarf malzemeleri konusunda mevcut durumu daha da güçlendirmek adına destek sağlayacak.

Yapı Kredi, küresel çapta tüm yaşamı etkileyen Korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı devlet hastanelerinin ihtiyaçlarının desteklenmesinde kullanılmak üzere 10 milyon TL’lik kaynak ayırdı. Yapı Kredi, ayırdığı bu kaynakla, sağlık kuruluşlarının acil ihtiyaç duyduğu teçhizat ve sarf malzemeleri konusunda mevcut durumu daha da güçlendirmek adına destek sağlayacak.

Korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı yürütülen mücadele kapsamında bugüne kadar toplumsal ve ekonomik anlamda birçok önlemi hayata geçiren Yapı Kredi, bu yöndeki tüm çalışmalarını Sağlık Bakanlığı’nın yönlendirmeleri ve Koç Topluluğu genelinde uygulanan geniş tedbirlere paralel olarak artırarak sürdürüyor.

Bu dönemde gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına, bankacılık işlemlerini hızla yapmaları için yeni bir sistem başlatarak, Çağrı Merkezi’nde öncelikli hizmet sunan Yapı Kredi, sağlık kuruluşları ve mücadelenin ön saflarında bulunan sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu teçhizat ve sarf malzemelerinin temini ve desteği için de 10 milyon TL’lik kaynak ayırdı.

Yapı Kredi, salgının toplum sağlığı ve ülke ekonomisi üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek için gerekli tedbir ve önlemleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye ve ülke ve milletimiz için sınır tanımadan var gücüyle çalışmaya devam edecek.

Yapı Kredi tüm çağrı merkezini eve taşıdı

Koç Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 20 milyon TL’lik katkı

Virüse karşı İstanbul'da radikal önlemler hayata geçirelecek

Trump: Maske yerine şal kullanın

DiCaprio virüs mağdurları için dernek kuruyor

İletişim Başkanlığı şimdiye kadar toplanan bağış rakamını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)