BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYapı Kredi Yatırım'a TSPB'den 4 ödül----

Yapı Kredi Yatırım'a TSPB'den 4 ödül

Yapı Kredi Yatırım'a TSPB'den 4 ödül
18 Nisan 2019 - 14:42 www.finansgundem.com

Sektörünün lider aracı kurumu Yapı Kredi Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından 2018 yılının değerlendirildiği Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde “Aracılık İşlemleri” kategorisinde 4 ödülün birden sahibi oldu.

Yapı Kredi Yatırım, “Borsa İstanbul Pay Piyasası İşlem Hacmi Lideri”, “Borsa İstanbul Pay Piyasası Pazar Payı Artış Lideri”, “Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası İşlem Hacmi Lideri”, “Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Pazar Payı Artış Lideri” ödüllerine layık görüldü.

Hisse senedi ve VİOP işlem hacmindeki pazar payı ile sektör liderliği

Yapı Kredi Yatırım’ın sektörde sahip olduğu 20 yılı aşkın tecrübeden aldığı güç ile 2018 yılını sağlam bir performansla kapadığını belirten Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy şu değerlendirmede bulundu:

“Yapı Kredi Yatırım olarak müşterilerimize yerli ve yabancı hisse senedi işlemlerinden gelişmiş türev işlemleri ve danışmanlık hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede çözümler sunuyoruz. Yetkin, değişime ve gelişime açık insan kaynağımızın yanı sıra yenilikçi bir anlayışla teknolojiden en iyi şekilde yararlanmamız bizleri sektörde farklı bir noktaya taşıyor. İşlem hacmi ve karlılık anlamında son derece önemli bir performansa imza attığımız 2018 yılında hisse senedi işlem hacminde pazar payımızı yüzde 11,1’e, VİOP işlem hacminde ise pazar payımızı yüzde 15,8’e çıkardık. Böylelikle hem hisse senedi hem de VİOP işlem hacminde pazar payında sektör lideri olduk.”

Sektörde bir ilk olarak 2018 yılında hayata geçirdikleri Yatırım Dünyam platformu ile de bireysel yatırımcıların hayatını kolaylaştırdıklarını ifade eden Arısoy sözlerine şöyle devam etti:

“Ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin önemli göstergelerinden birinin de sermaye piyasaları olduğuna inancımızla Yatırım Dünyam’da bireysel yatırımcıların daha fazla yatırım ürünü hakkında bilgi sahibi olmalarını ve yatırımlarını çeşitlendirmelerini sağlıyoruz. Diğer yandan müşteri deneyimini merkeze alan çalışma anlayışımız ile Pay Piyasası İşlemleri, Vadeli Piyasa İşlemleri, Yatırım Fonları, Portföy Aracılığı, Yatırım Danışmanlığı, Kurumsal Finansman, Sınırlı Saklama Hizmeti, Araştırma Hizmetleri, Trade Box platformu ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Başarılı çalışmalarımızı taçlandıran, TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri tarafından bize layık görülen 4 ödülden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. 2019 yılında da ürünlerimiz, danışmanlık hizmetlerimiz ve dijitalde etkili çalışmalarımızla müşterilerimizi en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)