BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü oyuncudan aylar sonra korona virüs itirafı----

Ünlü oyuncudan aylar sonra korona virüs itirafı

Ünlü oyuncudan aylar sonra korona virüs itirafı
01 Ağustos 2020 - 23:21 www.finansgundem.com

Lena Dunham’dan aylar sonra gelen itiraf: Koronaya yakalandım hâlâ atlatamadım

ABD’li ünlü oyuncu Lena Dunham, aylar sonra ilk kez korona virüse yakaladığını itiraf etti. Mart ayının ortalarında testlerinin pozitif çıktığını belirten Dunham, bunu yeni açıklama sebebini ise insanların durumun ciddiyetini anlamasını sağlamak olarak açıkladı.

Instagram hesabından takipçilerine seslenen Dunham, ‘Benim Kovid Hikayem’ adlı bir paylaşım yaptı. Semptomlarının vücut ağrılarıyla başladığını söyleyen Dunham, takip eden süreçte halsizlik ve ateşin de belirtiler arasına eklediğini anlattı.

Test sonuçlarının ardından 3 hafta boyunca karantinaya girdiğini aktaran Dunham, kendisiyle ilgilenen doktorun müthiş çabaları sayesinde hastaneye kaldırılmadığını ve herkesin bu kadar şanslı olmadığını vurguladı.

ABD'de korona virüs kabusu bitmiyor

‘KABLOLARI YANLIŞ BAĞLANMIŞ BİR MAKİNE GİBİ’

34 yaşındaki oyuncu o süreçte hissettiklerini, “Ayaklarımdaki sinirler yanıyor, kaslarım yapmaları gereken işi yapamıyordu. Ellerim uyuşuk ve yüksek sesleri kaldıramıyordum. Çok zor uyuyabiliyor, uyanırken de büyük güçlük çekiyordum. Tat ve koku duyularımı kaybetmiştim. Fişi çekilmiş ve daha sonra kabloları yanlış bağlanmış bir makine gibiydim” sözleriyle anlattı.

Yaklaşık 1 ay sonra yapılan testlerde sonuçların negatif çıktığını belirten Dunham, buna rağmen hastalığın yıpratıcı etkilerinden tam olarak kurtulamadığına dikkat çekti.

İnsanları önlemlere uymaya çağıran ünlü oyuncu, “Bu sayede dünyayı büyük bir acıdan kurtarabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Koca, hasta sayısında artış olan yeni illeri açıkladı

Vali uyardı: Günde 100'e yakın yeni vaka çıkıyor

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)