BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü oyuncu Uğur Yücel ortağı İbrahim Ahıskalı’ya kıyamadı----

Ünlü oyuncu Uğur Yücel ortağı İbrahim Ahıskalı’ya kıyamadı

Ünlü oyuncu Uğur Yücel ortağı İbrahim Ahıskalı’ya kıyamadı
28 Şubat 2020 - 13:27 www.finansgundem.com

Uğur Yücel, kredi çekmesi için verdiği 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamayınca, ortağı İbrahim Ahıskalı’dan şikayetçi olmuştu. Yargılama devam ederken dosya, uzlaşma bürosuna gitti. Yücel, uzlaşmayı kabul edip ortağını affetti.

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği gerekçesiyle ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı olmuştu. Dosya, Uzlaşma Bürosu'na gönderildi. Sabah'tan Atakan Irmak haberine göre taraflar, koşulsuz şekilde uzlaştı.

HACİZLERE MARUZ KALDI

Ünlü oyuncu Uğur Yücel, sahibi olduğu Can Sanat Etkinlikler isimli şirketin diğer ortağı İbrahim Ahıskalı'dan şikayetçi olmuştu. Yücel, kredi çekmesi için ortağının üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığını, onun hileli davranışları yüzünden hacizlere maruz kaldığını söylemişti.

Ayrıca, ortağının şirket adına kesilen çekleri ödemediğini de iddia etmişti. Savcılık, Uğur Yücel'in başvurusunun ardından ortağı Ahıskalı ve şirkete ait çekleri ciroladığı Gazanfer Dirlik hakkında 'Hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' suçundan dava açılmasına karar vermişti. Yargılama devam ederken, yeni çıkan kanun nedeniyle dosya, Uzlaşma Bürosu'na gönderilmişti.

TARAFLAR BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde iki tarafın da avukatları uzlaşma bürosuna giderek koşulsuz uzlaştıklarını beyan etti. Bu gelişme sonrası uzlaşma edimsiz olarak sağlanmış oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)