BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTOKİ'nin indirim kampanyası başlıyor!----

TOKİ'nin indirim kampanyası başlıyor!

TOKİ'nin indirim kampanyası başlıyor!
17 Eylül 2018 - 17:14 www.finansgundem.com

TOKİ'den konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik düzenlediği indirim kampanyası 4 gün sonra başlıyor.

TOKİ'nin ikinci indirim kampanyasından satışları 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabiliyor.

Yüzde 24 indirim sağlanan kampanyadan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunmaları gerekli. Kampanyadan yaklaşık 192 bin konut ve işyeri alıcısının yararlanması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)