BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringTEB Faktoring 7'nci kez "Dünyanın En İyi İhracat Faktoring Şirketi" oldu----

TEB Faktoring 7'nci kez "Dünyanın En İyi İhracat Faktoring Şirketi" oldu

TEB Faktoring 7'nci kez Dünyanın En İyi İhracat Faktoring Şirketi oldu
21 Haziran 2019 - 11:58 www.finansgundem.com

TEB Faktoring, bu yıl 51’incisi Vietnam’da düzenlenen ve küresel faktoring sektörünün temsil edildiği Factors Chain International (FCI) toplantısında; 7’inci kez dünyanın “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi.

TEB Faktoring, bu yıl 51’incisi Vietnam’da düzenlenen ve küresel faktoring sektörünün temsil edildiği Factors Chain International (FCI) toplantısında; 7’inci kez dünyanın “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi.

TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar; “İhracatı ve ihracatçıyı desteklemek için gösterdiğimiz çabanın uluslararası arena da takdir görmesi bizim için mutluluk verici” dedi.

Tüm dünyadan faktoring şirketlerinin temsil edildiği ve 51’inci kez düzenlenen Factors Chain International (FCI) toplantısı, bu yıl Vietnam’da gerçekleştirildi.

Küresel faktoring sektörünün temsil edildiği bu toplantıda;

2019 Yılı Faktoring Ödülleri’nin (2019 Factor of the Year Awards) kazananları da açıklandı. TEB Faktoring, 7’inci kez dünyanın “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, sektörde sundukları ürün ve hizmetlerle örnek çözümler sunduklarını hatırlattı.

TEB Faktoring olarak başta KOBİ’ler ve ihracatçılar olmak üzere, finansal ihtiyaçların karşılanması noktasında her türlü çabayı gösterdiklerini söyleyen Baydar, “İhracatı ve ihracatçıyı desteklemek için gösterdiğimiz çabanın uluslararası arena da takdir görmesi bizim için mutluluk verici.

Bu ödülü, 7 kere alan başka bir şirket yok, tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)