BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTarihe geçecek sözleşme: Tam yarım milyon dolar----

Tarihe geçecek sözleşme: Tam yarım milyon dolar

Tarihe geçecek sözleşme: Tam yarım milyon dolar
08 Temmuz 2020 - 07:30 www.finansgundem.com

Kansas City Chiefs'i NFL şampiyonluğa taşıyan Patrick Mahomes'un sözleşmesi 10 yıllık uzatıldı. Yıldız oyun kurucunun kazanacağı para 2031 sezonu sonunda 503 milyon dolara ulaşabilir

Spor tarihinde bir eşik daha geçildi. Artık yarım milyar dolarlık bir sporcu var! NFL’in son şampiyonu Kansas City Chiefs, yıldız oyun kurucusu (quarterback) Patrick Mahomes’un mevcut sözleşmesini 10 yıl uzatma kararı aldı. Taraflar yeni sözleşme konusunda anlaştı.

24 yaşındaki süper yıldız, en az 450 milyon dolar kazanacak; kontratını tamamlarsa alacağı para 503 milyon dolara çıkabilecek. Bu, profesyonel sporlar için bir rekor. Mahomes, Chiefs’i geçen sezon 50 yıl sonra NFL şampiyonluğuna taşımış ve Super Bowl’un en değerli oyuncusu (MVP) seçilmişti.

Mahome, Trout’un rekorunu tarihe gömdü!

Rekor kontratta, 141 milyon dolarlık sakatlık garantisi ve takas edilmeme maddesi de var. Chiefs ve Mahomes bu sözleşmeyle birlikte Mart 2019’da MLB takımlarından Los Angeles Angels’ın Mike Trout ile imzaladığı 12 yıllık 426.5 milyon dolarlık rekor sözleşmeyi de geride bırakmış oldu.

Yıllık rekor Canelo’da!

Meksikalı boksör Canelo Alvarez’in boks yayıncısı DAZN ile maçlarını yayınlaması için 2018’de imzaladığı 5 yıllık 365 milyon dolarlık sözleşme, yıla vurulduğunda ortaya çıkan 73 milyon dolar ile hala en büyük anlaşma olarak duruyor. (Sözcü - Skor)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)