BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTaraftarlardan Ronaldo'ya vergi tepkisi----

Taraftarlardan Ronaldo'ya vergi tepkisi

Taraftarlardan Ronaldo'ya vergi tepkisi
21 Şubat 2019 - 10:56 www.finansgundem.com

Cristiano Ronaldo 'Vergini öde' diye bağıran taraftarlara böyle yanıt verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in Juventus'u 2-0 yendiği maça evsahibi ekibin taraftarlarıyla Cristiano Ronaldo arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Atletico Madrid-Juventus maçında ev sahibi ekibin taraftarları Cristiano Ronaldo'yu ıslıkladı.

Portekizli yıldız topu her ayağına aldığında kendisini yuhalayan ve "Vergini öde Ronaldo" diye bağıran İspanyol taraftarlara kazandığı eliyle 5 işareti yaparak kazandığı Şampiyonlar Ligi kupası sayısını hatırlattı.Portekizli yıldız bu hareketiyle Şampiyonlar Ligi'ni kaç kez kazandığını hatırlatarak Atletico taraftarına yanıt verdi.

Maç Ronaldo'nun beklediği skorla tamamlanmadı. İlk yarısı golsüz geçen mücadelenin ikinci yarısında ataklarını sıklaştıran Atletico Madrid, 78. dakikada Jose Maria Gimenez, 83. dakikada Diego Godin'in ağları sarsmasıyla Juventus'u 2-0 mağlup etti.

İspanya temsilcisinin 70. dakikada Alvaro Morata ile bulduğu gol ise VAR kararıyla geçersiz sayıldı. Atletico Madrid'de Diego Costa ve Thomas, maçta gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşerek rövanş maçında forma giyme şansını kaçırdı.

Ronalda maç bitiminde soyunma odasından çıkarken yine Atletico Madrid taraftarlarının hedefi oldu. Portekizli yıldız kendisini yuhalayan taraftarlara yine beş işareti yaptı.

(Sercan Tezcanoğlu / CNNTurk)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)