BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSwiss Re yeni işletme modeline geçiyor----

Swiss Re yeni işletme modeline geçiyor

Swiss Re yeni işletme modeline geçiyor
25 Eylül 2020 - 17:17 www.finansgundem.com

İsviçreli sigorta şirketi Swiss Re’den yapılan açıklamada işletmelerinin İsviçre Reasürans Şirketi çatısı altında 3 ayrı şirket biçiminde çalışacağı bildirildi

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsviçre merkezli sigorta şirketi Swiss Re Haziran 2020 tarihinde Phoenix Group’a satılmasıyla birlikte hayat sigortası sermaye biriminin kapatılacağını açıklamıştı. Bugünse sigorta şirketi grubun tüzel kişilik yapısındaki daha ayrıntılı değişiklikleri paylaştı.

Basın açıklamasına göre yeniden yapılanma sürecinde bir sonraki alan Swiss Re’nin kurumsal çözümler işletmesi birimi olacak. Değişimin bir parçası olarak Swiss Reasürans Şirketi Swiss Re’nin tamamına sahip olan tek işletme iştiraki olacak. Swiss Reasürans Şirketi daha sonra hayat ve sağlık sigortası şirketi iptiQ’ya ek olarak reasürans ve kurumsal çözümler işletme birimlerini ayıran holding şirketlerine sahip olacak.

Bu yeni altyapı modeline göre işletmeler bağımsız olarak çalışmaya devam edecek ve Swiss Reasürans Şirketi Swiss Re Kurumsal Çözümler şirketinin borçlarını üstlenecek.

Swiss Re Corporate Solutions'da CEO değişimi

 

Mahkeme Axa Sigorta’yı suçlu buldu

 

Sigorta şirketleri iki cephede de kaybediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)