BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan vatandaşlarına Türkiye uyarısı----

Suudi Arabistan'dan vatandaşlarına Türkiye uyarısı

Suudi Arabistan'dan vatandaşlarına Türkiye uyarısı
14 Ocak 2020 - 15:51 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, yatırım yapmak isteyen vatandaşlarından Türkiye’deki alım ve satım yöntemleri hakkında tam bilgi sahibi olmaları istendi.

CÖMERT YILDIZ – FİNANSGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Türkiye ile siyasi sorunlarını sürdüren Suudi Arabistan, vatandaşlarını yine uyardı. Geçen yıl turist olarak Türkiye'ye gitmemeleri yönünde uyarı yapan Suudi Arabistan, bu kez yatırımcılarını ikaz etti.

Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, ülkede yatırım yapmak isteyen vatandaşlara Türkiye'deki yasalar hakkında tam bilgi sahibi olmaları gerektiği yinelenerek, alım ve satım yöntemlerini bilmenin önemi vurgulandı.

Açıklamada, birçok problemden kaçınıp, haklarını korumaları için dolandırıcılık ve sahtekarlığa yol açabilecek güvenilir olmayan herhangi bir pazarlama yöntemine aldanmamaları uyarısı yapıldı.

"YASAL PROSEDÜRLERİ ÖĞRENİN"

Büyükelçilik, emlakçılar ile sorun yaşayan vatandaşların izlenmesi gereken yasal prosedürleri öğrenmeleri için Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu ile iletişime geçmelerini, bu alanda çalışan şirketlerin güvenilirliği hakkında bilgi sahibi olmak için de akredite bir ofisten yasal tavsiye almalarını istedi.

Söz konusu uyarı, büyükelçiliğin bazı Suudi vatandaşlarının pasaport ve paralarının, Türkiye’de kimliği belirsiz yankesici ve hırsızlar tarafından çalınması nedeniyle yaptığı uyarının ardından geldi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet T22 Ocak 2020 10:40

    Türkiye bu pisliği boykot etmeli. En az 5 yıllığına Hacı göndermemeli. Diğer Müslüman ülkelerle ortak hareket edilerek, birlikte yapılmalı ki; İslam aleminde ciddiye alınmadığını, adam yerine konulmadığını anlamalı. 

  • Recepali19 Ocak 2020 14:02

    Ne yazıkki o kutsal beldeler bu kökü yahudi olan suudların elinde. Bunlardan nefret ediyorum. Kıyamet alametlerinde Aynı yahudilerin yok edilecegi isimle bildirildigi gibi doguda batıda ve suudiarabistanda büyük yere batmalar ve depremler olacagıda isimle bildirilmiştir

  • Serkan demir17 Ocak 2020 23:56

    Yaziklar olsun ulkemize yapilan bu densiz konusma arabistan icin gecerli bizim ulkemiz ticaretinde yabancilara karsi son derece durust ve yabancilarla yaptigi ticarette kesinlikle kendilerine ve ulkelerine zarar verecek bir harekette bulunmazlar. Yaziklar suudi arabistan yetkililerine bizim milleti hirsizlik ve dolandiriciliktan hitam etmesine turkiyedeki dis isleri bakanliginin acil guzel bir cevap vermesi gerekir, turkiyemizi ve is adamlarimizi bunlar ne saniyorlar, burasi turkiye ve buyuk bir ulke utanmaz arabistan kralina haddini bildirecek kimse yokmu yukarda seyircimi kalacaksiniz sesinizi suudilere oyle bir duyurun ki turk kendine milletinin asil bir millet oldugunu kavrasin