BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş kendisine soru sorulmamasına tepki gösterdi----

Şenol Güneş kendisine soru sorulmamasına tepki gösterdi

Şenol Güneş kendisine soru sorulmamasına tepki gösterdi
07 Eylül 2020 - 09:01 www.finansgundem.com

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında kendisine soru sorulmamasına "Bunun için mi geldik buraya?" sözleriyle tepki gösterdi

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 2. maçında Sırbistan ile deplasmanda 0-0 berabere kalan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Rajko Mitic Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında Güneş, kısa bir açıklama yaparak, "Daha fazla pozisyon üretmemek eksiydi, onun dışında memnunum. Takım iyi niyetle çalıştı. Beraberliğe üzülüyoruz tabii ki, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra. 11'e 11'de bu kadar iştahlıyken, rakip 10 kişi kalınca o golü bulmalıydık, bulamadık. Onun dışında olumlu tarafımız fazlaydı" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında maçın değerlendirmesini yaptıktan sonra basın mensuplarından soru gelmeyince "Soru yok mu?" çıkışını yapan Güneş, "Bunun için mi geldik buraya?" diyerek basın toplantısını sona erdirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)