BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan esnafa internetten Üreten Kart----

Şekerbank’tan esnafa internetten Üreten Kart

Şekerbank’tan esnafa internetten Üreten Kart
22 Ağustos 2019 - 10:53 www.finansgundem.com

Üreten Kart’a web sitesi üzerinden başvuru almaya başlayan Şekerbank, kolayca yapılan başvuruları hızla sonuçlandırarak esnaf ve işletmelerin aynı gün içerisinde kart sahibi olabilmelerine olanak sağlıyor.

2014 yılında Avrupa ve Türkiye’de bir ilke imza atarak ticari kredi kartı ve banka kartını Üreten Kart ürünü ile tek bir kartta birleştiren Şekerbank, bu sayede esnaf ve işletmelerin tüm bankacılık işlemlerini bir kartla gerçekleştirmelerini sağlayarak operasyonel iş yükünü azaltıyor. 

“Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda esnaf ve işletmelerin ihtiyaçlarına özel, yeni ve farklılaştırılmış ürünler sunan Şekerbank, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Esnaf ve işletmeler, Şekerbank’ın ticari kredi kartı ile banka kartını birleştirerek sektörde bir ilk olarak geliştirdiği Üreten Kart’a, artık bankanın web sitesi üzerinden kolayca başvuru yapılabiliyor. Üstelik esnaf ve işletmelerin Şekerbank’ın web sitesi üzerinden yapacakları başvurular hızla değerlendiriliyor ve aynı gün içerisinde sonuçlandırılıyor. 

Üreten Kart’ta harcamalar tek hesap özetinde

Şekerbank’ın 2014 yılında geliştirdiği, Avrupa ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip Üreten Kart ürünü ile esnaf ve işletmeler, birbirinden bağımsız kart ve kredi ürün limitlerini barındıran tek bir kart üzerinden tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Üreten Kart ile esnaf ve işletme sahiplerine tüm bankacılık ürünlerini tek bir hesap özetiyle yani tek bir ekstreyle takip edebilme imkânı sağlanıyor. 

Şubeye gitmeden ATM’den kredi başvurusu

Şirket harcamalarını yaparken, aynı zamanda şubeye gitmeden ATM’den kredi başvurusu yapıp, kredi tutarını da ATM’den çekebilen Üreten Kart sahibi esnaf ve işletmeler, ATM’den işletme hesabına para yatırabiliyor ve aynı gün içinde tek defada 5.000 TL’ye kadar para çekebiliyor.

Üreten Kart ile ilgili 444 00 29 Üretene Destek Hattı’ndan 7 gün 24 saat ayrıntılı bilgi alınabiliyor. Başvurular ise https://www.sekerbank.com.tr/ticari-kartlar/ureten-kart/uretenbasvuru web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İncesulu23 Ağustos 2019 10:00

    Şekerbank hem insan kaynakları hem de teknolojik olarak atılımda. Bence son yılların en başarılı Türk bankası