BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank sermaye tabanını güçlendiriyor----

Şekerbank sermaye tabanını güçlendiriyor

Şekerbank sermaye tabanını güçlendiriyor
12 Aralık 2019 - 10:06 www.finansgundem.com

Şekerbank, 250 milyon TL'lik ilave ana sermaye niteliğinde tahvil ihracını tamamladığını duyurdu

Şekerbank, 250 milyon TL tutarında ilave ana sermaye niteliğindeki  ilk tahvil ihracını başarıyla tamamladı. Şekerbank'ın Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranına (TLREF) endeksli 250 milyon TL tutarında ve beşinci yılın sonunda itfa opsiyonuna sahip ilave ana sermaye  niteliğinde ilk tahvil ihracı, yurt içindeki nitelikli yatırımcılara  yönelik gerçekleştirildi.

66 yıldır üretimin finansmanında öncü rol alan Banka, ilave ana  sermaye niteliğindeki ilk tahvil ihracı ile bir yandan köklü ve tabana  yaygın kaynak yapısını çeşitlendirirken bir yandan da özkaynak  tabanını daha da kuvvetlendirerek ekonomiye verdiği desteği artırmayı hedefliyor.

Şekerbank'ın teknolojik altyapı ve süreçlerini uçtan uca  yenilediği transformasyon programının, söz konusu ihracın da  desteğiyle önümüzdeki dönemde bankanın sürdürülebilir büyüme  hedeflerine ivme kazandırması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)