BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarrac ile ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield görüştü----

Sarrac ile ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield görüştü

Sarrac ile ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield görüştü
14 Ocak 2020 - 17:49 www.finansgundem.com

Libya'da ateşkesin imzalanması için Hafter ile Moskova'da bir araya gelen Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Sarrac, yaşanan krizin ardından İstanbul'a geldi. Sarrac, İstanbul'da ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield ile görüştü.

Libya UMH Başbakanı Fayiz Es-Sarrac, Pazar günü İstanbul'a gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş, ardından ateşkes anlaşması imzalanması için Moskova'ya gitmişti. Moskova'da gerçekleşen görüşmede süre isteyen Hafter, anlaşmaya imza atmadan ülkeden ayrılmıştı. 

Yaşanan kriz sonrası Libya Başbakanı Fayiz Es-Sarrac, İstanbul'a geldi. Sarrac'ın İstanbul'a neden geldiği hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, Sarrac ve ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield İstanbul'da bir otelde görüştü. 

PAZAR GÜNÜ ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Ocak'ta Sarrac'ı kabul etmişti. Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmüştü.  

Libya Başbakanı Sarrac İstanbul'da

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)