BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus boksör ringde aldığı darbeler nedeniyle öldü----

Rus boksör ringde aldığı darbeler nedeniyle öldü

Rus boksör ringde aldığı darbeler nedeniyle öldü
23 Temmuz 2019 - 22:23 www.finansgundem.com

Rus boksör Maxim Dadashev, Porto Rikolu Subriel Matias'a nakavtla kaybettiği maçtan 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Kariyerindeki 13 maçtan da galip ayrılan Rus boksör Maxim Dadashev ile Subriel Matias arasındaki süper hafif sıklet boks müsabakası, ölümle sonuçlandı.

Rusya Boks Federasyonu, 28 yaşındaki Dadashev'in, cumartesi sabaha karşı ABD'nin Maryland eyaletinde yapılan maçta aldığı darbeler yüzünden öldüğünü açıkladı.

Dadashev, 11. rauntta Matias'ın art arda gelen yumruklarıyla devrildi. Aldığı son darbelerle kontrolünü kaybeden Rus boksör, antrenörünün çok fazla darbe aldığı ve maçı bırakması gerektiği yönündeki ısrarı sonucu teknik nakavtla mağlup oldu.

Ringden ayrılırken yürüyemeyen ve ekibi tarafından sedyeye taşınan Dadashev'in bir çok kez kan kustuğu da kameralara yansıdı.

Hastaneye götürülmesinin ardından beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Dadashev ameliyat edildi ancak, Maryland Üniversitesi Prens George Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini 4 gün sonra kaybetti.

"Green Card için ringe çıkıyordu, bu büyük bir trajedi"

Maxim Dadashev'in ölümün ardından açıklamalarda bulunan ESPN Boks yorumcusu Max Kellerman, Rus boksörün Green Card alarak eşini ve çocuğunu ABD'ye getirmek için ringlere çıktığını söyleyerek, "Bu büyük bir trajedi" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Spor mu cinayet mi ?24 Temmuz 2019 09:28

    Bu nasıl spor yıllardır anlam veremiyorum. Adam doğal nedenlerle mi öldü ? Hayır. Ee peki kim ceza alıcak ortada bir cinayet var. Kimse ceza almayacak çünkü bu bir spor bıraksaydın kardeşim diyecekler. Ne vahim bir olay.