BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRahmi Koç korona virüse yakalandı----

Rahmi Koç korona virüse yakalandı

Rahmi Koç korona virüse yakalandı
17 Ekim 2020 - 08:53 www.finansgundem.com

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Kovid-19'a yakalandığı öğrenildi

Koç Holding Onursal Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Koç'un korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Milliyet'in haberinde göre korona virüse yakalanan Koç, Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Rahmi Koç, 9 Ekim tarihinde 90 yaşına girmişti.

Test yaptırmayan davete giremiyordu

Rahmi Koç, her yıl Bodrum Divan Palmira'da verdiği geleneksel yaz davetini pandemi döneminde de gerçekleştirdi. Davete katılacak tüm misafirlerden Koç Holding'e ait Amerikan Hastanesi'nde Kovid-19 testi yaptırmaları istenmişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Rahmi Koç'un test yaptırmayanı da davete almadığı basına yansımıştı. Koç'un virüsü davet sırasında kaptığı iddia edildi.

Rahmi Koç kimdir?

Rahmi M. Koç, 1930 yılında Koç Holding'in kurucusu ve sahibi Vehbi Koç ve Sadberk Koç'un dört çocuğundan ikincisi olarak (Semahat Arsel-1928, Rahmi Koç-1930, Sevgi Gönül-1938, Suna Kıraç-1941) dünyaya geldi.
 
Rahmi Koç, ilköğretim eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra İstanbul'da Robert Kolej'e başladı. Buradan mezun olduktan sonra yüksek öğrenim görmek için ABD'ye giden Rahmi Koç, Johns Hopkins Üniversitesi'nde Endüstriyel Sevk ve İdare Bölümü'nde okudu.

Koç’un davetinde Kovid testi şartı!

 

Koç Holding, BM programına ortak oldu

 

Koç ailesinden Suna Kıraç hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)