BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank ve Petrol Ofisi’nden iş birliği----

QNB Finansbank ve Petrol Ofisi’nden iş birliği

QNB Finansbank ve Petrol Ofisi’nden iş birliği
24 Kasım 2020 - 13:56 www.finansgundem.com

CardFinans KOBİ ile akaryakıt alımlarında %7’ye varan indirim ve 50 TL ParaPuan kazanma fırsatı…

QNB Finansbank ve Petrol Ofisi hayata geçirdikleri iş birliği kapsamında; Petrol Ofisi’nin Automatic Filo Yönetim Sistemine kayıt olan ve ödeme yöntemini kredi kartı olarak belirttikten sonra kart olarak QNB Finansbank ticari kredi kartını sisteme girenler, Petrol Ofisi’nden yapacakları ilk akaryakıt alımında 50 TL ParaPuan kazanıyor. 18 Kasım 2020 – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında müşterilerin sisteme kaydettikleri araç sayısına göre Petrol Ofisi akaryakıt alımlarında yüzde 5 ile yüzde 7 arasında Petrol Ofisi tarafından sağlanan indirimden de faydalanabilecekler.

KOBİ ve ticari müşterileri için avantajlı bir iş birliğine imza atan QNB Finansbank ve Petrol Ofisi, müşterilerine akaryakıt indirimi ve parapuan fırsatı sunuyor. Güvenli ve araçtan inmeden ödeme imkanı sağlayan bu hizmet ile Petrol Ofisi Automatic Filo Yönetim Siteminin tanımlı olduğu Petrol Ofisi istasyonlarında ilk akaryakıt alımlarında, harcama tutarından bağımsız olarak 50 TL değerinde ParaPuan kazanıyor.

18 Kasım 2020 – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında CardFinans KOBİ kredi kartı kullanıcıları ayrıca sisteme kaydettikleri araç sayısına göre Petrol Ofisi akaryakıt alımlarında yüzde 5 ile yüzde 7 arasında Petrol Ofisi tarafından sağlanan indirimden faydalanabilecekler.

Kampanyadan faydalanmak isteyen CardFinans KOBİ kredi kartı müşterilerinin,  https://www.petrolofisi.com.tr/filo-yonetimi/hemenbasvur adresinden Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetim sistemine başvurarak ödeme yöntemini kredi kartı olarak seçip CardFinans KOBİ kart bilgileri girmeleri yeterli olacak.

TCMB ihalesinde faiz oranı 15 oldu

FED'in hakimiyeti başlıyor

BDDK'dan yeni normalleşme adımı: Aktif Rasyosu kalkıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)