BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor----

QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor

QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor
23 Kasım 2020 - 11:41 www.finansgundem.com

QNB Finansbank’ın Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi ürünü NeoVade, şirketlere nakit ihtiyaçlarında alternatif bir finansman desteği sunuyor.

Türkiye’de bankacılık sektöründe yenilikçi ürün, hizmet ve uygulamalar konusunda öncü bankalardan biri olan QNB Finansbank, ekonominin itici gücü KOBİ’lerin rekabet gücünü artıracak, yeniliklere kolayca adapte olabilecekleri hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. NeoVade, alacaklısı ya da borçlusu olunan e-Faturalar için, bu faturaların vadesinden önce ya da sonra ödenmesine yönelik teklifler oluşturulabilen bir ticari iletişim platformu olarak hizmete sunuldu.

NeoVade, QNB Finansbank’ın 2019 yılında hayata geçirdiği Dijital Köprü projesi kapsamında KOBİ’lerin dijital dönüşüme ulaşmalarını kolaylaştırma hedefiyle hayata geçirildi. Dijital ortamda vade/fiyat değişikliği mutabakatı sunuyor, alıcı ve satıcı şirketler arasında alternatif finansman kaynağı sağlıyor. Bu sayede zaman ve maliyet tasarrufu elde edilerek tahsilat ve ödeme işlemlerinde sistemsel takip de sağlanabiliyor. NeoVade kullanıcıları platform üzerinden; e-Faturaları için teklif üretebilecek, karşı taraf ile bu teklifleri paylaşabilecek ve oluşturulmuş olan tekliflerin kabul/onay takibini yapabilecekler. Böylelikle kendi müşterileri ve tedarikçileri ile tahsilat ve ödeme konularında toplu olarak hızlıca iletişim kurabilecekler.

NeoVade’den faydalanmak için şirketlerin tek yapmaları gereken neovade.com, qnbfinansbank.com/dijitalkopru, 0 850 222 00 35 nolu çağrı merkezi veya tüm QNB Finansbank şubelerine başvurmak.

ERKİN AYDIN : NEOVADE ŞİRKETLER İÇİN BÜYÜK BİR KOLAYLIK

Uygulama hakkında açıklamalarda bulunan QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın şunları söyledi; “KOBİ’leri geleceğe hazırlamak misyonuyla çıktığımız yolda geçtiğimiz yıl Dijital Köprü platformunu hayata geçirmiştik. Bu kapsamda dijitalleşmenin birçok aşamasını kapsayan hizmet ve çözümleri bu platform üzerinden KOBİ’lere sunuyoruz. Dijital Köprü’yle 2019’un Eylül ayında, Bankamız iştiraki QNB eFinans ile birlikte geliştirdiğimiz e-Dönüşüm Paketi ana başlığı altında konumlandırdığımız e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter gibi KOBİ’lerin zaman ve maliyet ayırmaları gereken çözümler sunmaya başladık.

Bununla birlikte, projenin kapsamını genişleterek Şubat 2020’den bu yana e-Dönüşüm ürünlerinin yanına farklı çözümleri de ekledik ve bu çözümlere de KOBİ’ler büyük ilgi gösterdiler. İnsan Kaynakları Yönetimi, Saha Ekip Yönetimi, Ön Muhasebe Programı, e-Ticaret Pazaryeri Yönetimi, Çoklu Banka Hesap Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Mutabakat İşlemleri hizmetleri ve QNB Finansbank’ın yeni ürünü NeoVade de Dijital Köprü ile ücretsiz olarak sunduğumuz ürünler arasında yerini buldu. NeoVade ile şirketler e-Faturaları için erken ya da geç ödemeye yönelik toplu ya da tekil teklifler üretiyor, karşı taraf ya da taraflar ile bu teklifleri paylaşıp kabul, onay ve değişikliklik taleplerinin takibini yaparak sınırsız ödeme ve tahsilat opsiyonlarını yönetiyor. Yine gelen tekliflere karşı teklif oluşturulabilen, toplu teklifler gönderilebilen NeoVade’de tüm bu süreçlerin dijital ortama taşınması şirketler için büyük bir kolaylık. NeoVade ürünü KOBİ’lerin hayatında zaten var olan bir gerçekten yola çıktı. Biz sadece bu süreci dijitalleştirdik ve böylelikle daha kolay ve sistematik takip edilebilir bir platform haline getirdik. Böyle bir bakış açısıyla KOBİ’lere alternatif finansman imkânı için bir platform oluşturan ilk banka olduğumuzu belirtmek isterim. Üstelik tamamen ücretsiz.” dedi.

Çinli bankalar Türk bankalarını örnek alıyor

İngiltere altyapı bankası kuracak

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)