BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPSG - Marsilya maçında olay!----

PSG - Marsilya maçında olay!

PSG - Marsilya maçında olay!
14 Eylül 2020 - 17:04 www.finansgundem.com

Fransa'da Marsilya, 9 yıl aradan sonra deplasmanda PSG'yi mağlup etti. 5 kırmızı 12 sarı kartın çıktığı maça futbolcular arasındaki kavga damga vurdu.

Olympique Marsilya, ligde 2011'den beri yenemediği PSG karşısında 9 yıl sonra galip gelmeyi başardı. Ligdeki ilk maçında Lens'e 1-0 yenilen son şampiyon PSG, ikinci maçta da 3 puanla tanışamadı. Karşılaşmaya, uzatma dakikalarında iki takım oyuncuları arasında yaşanan kavga damga vurdu.

90+7. dakikasında Lyvin Kurzawa ve Jordan Amavi ile başlayan kavga, diğer takım oyuncularının da birbirine girmesiyle bir anda alevlendi.

İki takım oyuncuları karşılıklı olarak birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

Yaşanan gerginlik sonucu PSG'den Neymar, Layvin Kurzawa ve Leandro Paredes, Olympique Marsilya'da ise Jordan Amavi ve Dario Benedetto kırmızı kart gördü. Toplam 12 de sarı kartın çıktığı karşılaşma, Ligue 1 tarihinde en fazla kartın çıktığı maç olarak tarihe geçti.

Kırmızı kart gördükten sonra kenara gelen Neymar'ın maçın yardımcı hakemine "Irkçılık yapıyor" dediği duyuldu.

Karşılaşmanın ardından sosyal medyadan yaşananlarla ilgili tepkisini dile getiren Neymar, "O ırkçı pisliğin suratına vurmadığım için pişmanım. VAR'a bakıp benim hareketimi yakalamak çok kolay. Peki o ırkçı herifin bana "maymun" demesi... Oyundan atılan ben oldum. Ya onlar?" ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşlarıyla beraber fotoğrafını paylaşan Alvaro Gonzalez ise Neymar'a cevap vererek "Futbolda ırkçılığın yeri yok. Benim ve takım arkadaşlarımın temiz bir kariyeri var. Bazen kaybetmeyi de öğrenmek gerekiyor. Harika bir galibiyet aldık. Marsilya ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Maçın ardından Marsilya teknik direktörü Andre Vilas-Boas ise yaptığı açıklamada oyuncusu Alvaro Gonzalez'in ırkçı sözler kullandığını düşünmediğini söyledi.

PSG'nin Marsilya'ya kaybettiği ve tam 19 kartın çıktığı maçın ardından PSG Sportif Direktörü Leonardo da şu ifadeleri kullandı:

"Bence iyi bir maç oynadık. Boks maçı olsaydı kazanabilirdik. Bu durum aynı zamanda oyuncuların hatası, bunu içimizde konuşacağız."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)