BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPizza Pizza’ya yeni CEO----

Pizza Pizza’ya yeni CEO

Pizza Pizza’ya yeni CEO
11 Ekim 2018 - 17:12 www.finansgundem.com

Gıda sektörü başta olmak üzere satış ve pazarlama alanında 20 yıllık bir geçmiş ve başarılı bir yöneticilik deneyime sahip olan Emre Kurtoğlu, Pizza Pizza’nın yeni CEO’su olarak görev yapmaya başladı.

46 ilde bulunan 141 şubesinde Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak konuklarını ağırlayan Pizza Pizza,iş dünyasındaki 20 yıllık başarılı geçmişi ve deneyimiyle dikkat çeken Emre Kurtoğlu’nu şirketin CEO’su olarak atadı. 

Lise öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan Emre Kurtoğlu, 1998 yılında ise Galataray Üniversitesi İşletme Bölümü’nden derece ile mezun oldu. 2013 yılında ise London Business School’un yöneticilere yönelik sunulan Pazar Yönetim Stratejileri(Market Driving Strategies) programına katıldı. 

Emre Kurtoğlu kariyerine Danone Süt Grubu’nda Satış Geliştirme ve Ticari Pazarlama Uzmanı olarak başladı. 2000-2003 arasında Danone İçecek Grubu Modern Kanal ve Ticari Pazarlama Grup Müdürü olarak çalıştı ve daha sonra ise görevine şirketin İhracat Grup Müdürü olarak devam etti. 

Nisan 2004-Eylül 2005 arasında Sabancı Grubu tarafından kurulan GıdaSa’da Yurtiçi Müşteriler Satış Grup Müdürü olarak, yurtiçi operasyonlarda görev yapacak ekibi oluşturdu ve 7 farklı kategorinin lansmanını gerçekleştirdi. 

2005 yılından itibaren ise çalışmalarını tekrar Danone çatısı altında sürdüren Emre Kurtoğlu, 2008 yılına kadar Danone İçecek Grubu’nun Ticari Pazarlama ve İhracat Grup Müdürlüğünü yürüttü; 2009 yılına kadar geçen sürede ise Danone Süt Grubu’nun İş Geliştirme Grup Müdürü olarak çalıştı. 

Emre Kurtoğlu 2009-2015 yılları arasında çalıştığı Kimberly Clark Türkiye - Kağıt Ürünleri’nde ise önce Ticari Pazarlama Grup Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Ticari Pazarlama ve Distribütör Kanalı Grup Müdürü olarak, şirketin 5 yıllık stratejik planlamasının oluşturulmasında rol aldı. 2013-2014 arasında Yetişkin Ürünleri İş Birimi Pazarlama Direktörü; 2014-2015 arasında ise Bebek ve Çocuk Ürünleri İş Birimi’nin Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. 

2015 yılında Mavi’de Chief E-Commerce Officer’ı ( E-Ticaret’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) olarak göreve başladı ve markanın Türkiye, ABD, Kanada ve Almanya e-ticaret faaliyetlerinin tamamından sorumlu oldu. 2016 yılında itibaren ise Kurtoğlu, Mavi’deki çalışmalarını şirketin Chief Category Officer (Kategoriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) olarak sürdürdü. 

Emre Kurtoğlu iş hayatınaEkim 2018 itibarıyla Pizza Pizza’nın CEO’su olarak devam ediyor. Pizza Pizza’nınTürkiye’nin önde gelen yatırım fonlarından Meditera Capital tarafından satın alınmasıyla birlikte göreve başlayan Emre Kurtoğlu, 20 yıllık birikimi ve yöneticilik deneyimini, şirketin yeni dönem strateji ve hedeflerinin belirlenmesi ve bunların hayata geçirilmesi tarafında etkin şekilde kullanacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)