BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPeskov’un kızından Dünya Sarışınlar Günü paylaşımı----

Peskov’un kızından Dünya Sarışınlar Günü paylaşımı

Peskov’un kızından Dünya Sarışınlar Günü paylaşımı
01 Haziran 2020 - 04:29 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü'nün kızı Yelizaveta, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda saçlarının sarılığının doğal olduğuna vurgu yaptı


Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Yelizaveta, 31 Mayıs Uluslararası Sarışınlar Günü'nü aile arşivinden açık renk saçlarının iyi seçilebildiği bir fotoğrafı Instagram hesabında yayınlayarak kutladı.

Instagram’da paylaştığı fotoğrafta açık renk saçları açıkça görülen Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Yelizaveta, yorum kısmına ise, “Röfle veya başka herhangi renk açma işlemi yapmadan, doğal bir sarışın olduğumu bir kez daha hatırlatmak isterim” ifadelerini paylaştı.

Peskova, saçlarını sağlıklı bir şekilde korumaktan gurur duyduğunu ve takipçileri ile yaptığı bakımla ilgili ipuçlarını paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti.

Çeşitli olayları sosyal ağlar üzerinden yorumlayan Peskova, daha önce yaptığı paylaşımlardan birinde kendini İslam'a yakın bulduğunu ve Ramazan'da oruç tutmayı planladığını ifade etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)