BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriMüzisyen bankacıya ödül!----

Müzisyen bankacıya ödül!

Müzisyen bankacıya ödül!
21 Nisan 2012 - 01:14 www.finansgundem.com

Yılın Müzisyen İş Adamı Ödülü, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’in oldu

Vodafone’un 25 yaş ve altındaki müşterilerine yönelik gençlik markası Vodafone FreeZone sponsorluğunda hayata geçirilen Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması’nın finalinde, liseli genç müzisyenlerin yanında bir ödül de yılın en başarılı müzisyen iş adamına verildi.
Yarışmaya 2010 yılında eklenen ve bu yıl üçüncüsü verilen Yılın Müzisyen İş Adamı Ödülü’nü, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil aldı. Akbank’ta kariyerine 2002 yılında başlayan ve 2012’nin başından bu yana görevini Genel Müdür olarak sürdüren Binbaşgil, 14 Nisan’da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen büyük finalde ödülünü efsanevi rock grubu Deep Purple’ın bateristi Ian Paice’in elinden aldı.
Hakan Binbaşgil: “Müzik nefes alma imkanı sağlıyor”
Yılın Müzisyen İş Adamı Ödülü’nü almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil şunları söyledi:
“Müzik, kariyer planları için kişinin önünde asla bir engel değil, aksine motive edici bir unsur. İş dünyasının yoğun temposu içinde bir es verme fırsatı. Müzik her zaman benim hayatımın önemli bir parçası oldu ve olmaya da devam edecek. Gençlere tavsiyem bir yandan kariyer yolunda hızla ilerlerken, bunun için çaba sarfederken diğer yandan da hobilerinden de asla vazgeçmemeleridir.”
Müziğe küçük yaşlarda piyano çalarak başlayan Hakan Binbaşgil, 7-8 yaşında TRT İstanbul Radyosu’nda ilk performansını sergiledi. Robert Kolej ve daha sonraki tahsil hayatı boyunca piyano çalmaya devam eden Binbaşgil, son yıllarda da caz müziğine odaklanmaya başladı. Binbaşgil iş hayatında da bu hobisini devam ettirmeye özen gösterdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)