BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMuhterem Nur'a suç duyurusu----

Muhterem Nur'a suç duyurusu

Muhterem Nur'a suç duyurusu
18 Ocak 2019 - 17:43 www.finansgundem.com

Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından, merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur Akbaş hakkında "basın yoluyla hakaret" suçundan suç duyurusunda bulunuldu.

Engelsiz Yaşam Vakfı adına avukat Edip Önder ve Selahattin Macit tarafından, İstanbul Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan suç duyurusu dilekçesinde, şüpheli olarak belirtilen Muhterem Nur Akbaş hakkında "basın yoluyla hakaret" suçundan kamu davası açılması istendi.

Dilekçede, vakfın kuruluşundan beri gelenek haline gelen ve her sene farklı bir temayla "Yılın enleri" ödül töreni düzenlediği ve toplanan bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı belirtildi.

Törende, şehit ailelerine yardım ve dayanışma temasıyla bir pırlanta şirketi tarafından tasarlanan yüzüğün yanı sıra, "Müslüm" filminin yapımcısı Mustafa Uslu tarafından oyuncu Timuçin Esen'in filmde giydiği gömlek ile oyuncuların imzaladığı film afişinin açık arttırma ile satıldığı kaydedildi.

Gömleği Demet Akalın'ın, yüzüğü ise iş adamı Ferman Toprak'ın aldığı belirtilen dilekçede, açık arttırmayı yöneten Tayyar Işıksaçan'ın yüzüğün Müslüm Gürses'e ait olduğunu hiçbir şekilde belirtmediği, özel olarak tasarlanan sertifikalı bir yüzük olduğunu söylediği ifade edildi.

Muhterem Nur Akbaş'ın gazetecilere "Eşimin yüzüğü parmağımda. Satılan yüzük imitasyondur. Bunlar dolandırıcılar" diyerek açıklama yaptığı bilgisine de yer verilen dilekçede, vakfın bu beyanlar sonrası açıklama yapmasına rağmen Muhterem Nur Akbaş'ın yine aynı ifadelerle yazılı ve görsel basında birçok farklı tarihte, vakfı kötülemeye ve iftira atmaya devam ettiği ileri sürüldü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat18 Ocak 2019 23:01

    Ayip be hem vakif isi yap hemde vakfina gelir yaratmak icin kullandigin ismin hatirasina dava ac. Mahkemeler nelerle ugrasiyor. Muhterem hanimin tek soyledigi beni ve esimi rahat birakin.