BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMSB'den acı haber: 2 asker şehit oldu----

MSB'den acı haber: 2 asker şehit oldu

MSB'den acı haber: 2 asker şehit oldu
02 Aralık 2019 - 22:56 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, devam eden operasyonlar kapsamında 2 askerin şehit olduğunu açıkladı

Irak'ın kuzeyinde süren Pençe-3 operasyonu ve Barış Pınarı Harekâtı'nda teröristlerle mücadele eden 2 askerimiz şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi;

* Barış Pınarı Harekât Bölgesinde, 02 Aralık 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

* Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekâtında, 02 Aralık 2019 tarihinde PKK'lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatan sevdalısı 02 Aralık 2019 23:47

    Şehadet şerbetini içen kardeşlerimize Allahtan rahmet sevdiklerine sabır ihsan eylesin bi asker asla ölmez şehit olur bi asker ne zaman ölür bilirmisiniz unutulunca ama biz hiç birzaman unutmadık çanakkaleden tut 2 temmuz 2019 a kadar hiçbir şehidimizi unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız 🇹🇷🇹🇷🇹🇷