BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilyonlar onu Bitcoin için takip ediyor----

Milyonlar onu Bitcoin için takip ediyor

Milyonlar onu Bitcoin için takip ediyor
16 Ocak 2021 - 09:44 www.finansgundem.com

Son dönemde sert fiyat hareketlerine sahne olan Bitcoin ile ilgili tahminler havada uçuşurken, bazı astrologlar da tahmin yarışına girerek sosyal medyada takipçi sayısını artırıyorlar

ABD’li astrolog Maren Altman, popüler kripto para birimi Bitcoin’deki fiyat dalgalanmalarını gök cisimlerinin hareketlerine göre tahmin ederek sosyal medyada ünlendi.

Altman, Bitcoin tahminleri sayesinde bir milyon takipçiye ulaştı.

2020’de fiyatlar yükseldikçe kripto para birimleri konusunda içerik yayınlamaya başlayan 22 yaşındaki ABD’li astrolog Maren Altman şöyle konuştu: “Fiyat yörüngelerini tahmin edebilirim, ancak bir finansal danışman olduğumu iddia etmiyorum ve bu nedenle asla al veya sat tavsiyesi vermem.”

Ayrıca ABD'li astrolog Maren Altman, Ocak ayının sonunda ve özellikle Şubat başında bazı göstergeler sorularını söyledi. Ünlü astrolog Maren Altman, “Mart ortasına gelindiğinde, büyük bir düzeltme görüyorum. Nisan ortasında daha az iyimserim. Mayıs ayında ise Bitcoin yükselişte ”dedi. Maren Altman, Merkür Bitcoin'in fiyat teklifine Satürn'ün kısıtlayıcı bir gösterge olduğunu söylüyor.

Hamside av yasağı 28 Ocak'a kadar uzatıldı

Hastane müdüründen şok rüşvet mesajı

Axa Sigorta ve Sarkozy işbirliğine soruşturma

Ege'de korkutan deprem

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)