BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid hastasının yoğun bakım tedavi maliyeti 15 bin lira----

Kovid hastasının yoğun bakım tedavi maliyeti 15 bin lira

Kovid hastasının yoğun bakım tedavi maliyeti 15 bin lira
25 Eylül 2020 - 11:17 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, yoğun bakımdaki bir Kovid-19 hastasının tedavi maliyetinin ortalama 15 bin lira olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Valisi Coşkun, kentteki sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerine koronavirüsle mücadele kapsamında bir mektup yazdı.

Mektubunda, Türkiye'de koronavirüs vakası görülmeden önce ve görüldükten sonra devletin, vatandaşların sağlığı için önemli kararlar aldığını ifade eden Coşkun, kontrollü sosyal hayat dönemine geçişle birlikte azalan vaka sayılarında tekrar artışın yaşandığına dikkat çekti.

Serviste tedavi maliyeti 5 bin TL
Bu süreçte sağlık çalışanlarının gece-gündüz demeden ailelerinden uzakta vatandaşların sağlığı için çalıştığını kaydeden Coşkun, mektubunun devamında şunları söyledi:

"Bir Kovid-19 hastasının hastanede serviste tedavi maliyeti ortalama 5 bin TL, yoğun bakımda tedavi maliyeti ise ortalama 15 bin TL'dir. Halbuki bu maliyetlerin en aza indirilmesi ve harcamaların vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak amacıyla kullanılabilmesi, siz kıymetli hemşehrilerimizin alacağı tedbirlere bağlı olup, aynı zamanda bir vatandaşlık görevidir. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek kalabalık ortamlardan uzak durulduğu taktirde bu salgın sürecini hep birlikte en az zararla atlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.25 Eylül 2020 16:34

    KORONA HASTALARI KURAN'A GÖRE TEDAVI EDİLSE TEDAVI MASRAFI 5 TL TUTMAZ hastaneye de gerek yok eli kolu tutan 1-2 defa pozitıf çıkan hastalar kendi KENDİLERİNİ TEDAVİ ederler