BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19'a yakalanan Belçika Prensi Joachim özür diledi----

Kovid-19'a yakalanan Belçika Prensi Joachim özür diledi

Kovid-19'a yakalanan Belçika Prensi Joachim özür diledi
01 Haziran 2020 - 10:37 www.finansgundem.com

İspanya'nın güneyindeki Cordoba kentinde düzenlenen bir partiye katıldıktan sonra korona virüs testi pozitif çıkan Belçika Prensi Joachim, tecrit kurallarını ihlal ettiği için özür diledi.

Belçika Prensi Joachim adına avukatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Karantina tedbirlerine uymadığım için özür dilerim. Bu zor dönemlerde amacım kimseyi incitmek değildi. Davranışlarımdan dolayı pişmanlık duyuyorum ve sonuçlarına katlanmaya hazırım" ifadelerine yer verildi.

Belçika Kralı Philippe'nin yeğeni olan 28 yaşındaki Joachim'ın partiye kadar tüm tecrit kurallarına uyduğu, İspanya'ya uçana kadar ailesiyle izolasyon halinde yaşadığı bildirildi.

Korona virüs testi pozitif çıktı
Partiye 27 kişinin katıldığının tespit edilmesiyle Endülüs özerk yönetimi hükümetinin olağanüstü halin ihlal edildiği gerekçesiyle Prens Joachim'in de aralarında olduğu tüm katılımcılar hakkında suç duyurusunda bulunduğu bildirilmiş, katılımcılar karantinaya alınmıştı.

Prens Joachim'in, tanınmış bir İspanyol iş insanının kızı olan, kız arkadaşı Victoria Ortiz'i ziyaret etmek için 24 Mayıs'ta uçakla Madrid'e geldiği ve aynı gün hızlı trenle Cordoba'ya geçtiği bilgisi paylaşılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)