BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIvanka Trump ve eşinin kazancı 157 milyon dolar----

Ivanka Trump ve eşinin kazancı 157 milyon dolar

Ivanka Trump ve eşinin kazancı 157 milyon dolar
01 Ağustos 2020 - 22:25 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner’ın, 2019 yılında 36,2 milyon dolar ile 157 milyon dolar arasında kazanç elde ettikleri açıklandı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner'ın, 2019'da birlikte ve ayrı sahip oldukları şirketlerden 36,2 milyon dolar ile 157 milyon dolar arasında kazandığı açıklandı.

Ünlü çift sahip oldukları şirketlerden ayrı olarak Başkan Trump’a danışmanlık hizmeti de veriyor.

Birçok ünlü isim gibi Instagram'daki ‘challenge accepted’ kampanyasına siyah beyaz fotoğrafıyla katılan Ivanka Trump, babasının kadınlara yönelik kullandığı ifadelere karşı sessiz kalmakla suçlanarak eleştirilerin hedefi olmuştu.

Trump, fotoğrafın altında şunları yazmıştı:

"Meydan okuma kabul edildi. Kız kardeşliğe, beni destekleyen ve ilerlemem için bana itici güç olan kadınlara minnettarım! Her yeni gün, ışığı yaymak ve çevremizdeki insanları cesaretlendirmek için sayısız -büyük ya da küçük- fırsatlar getiriyor. Hadi birbirimizi sevelim, destekleyelim ve güçlendirelim. HEPİMİZ anneyiz - Her birimiz eşsiz ve güzel bir şeyi bu dünyaya getiriyoruz. Hadi birbirimiz sevelim.Tüm takipçilerime, sevgiyle liderlik etmek için meydan okuyorum. Geleceği şu anı yaşarken yaratırsın."

ABD’de 114 yıl sonra 'Afrikalıyı maymunlarla sergileme' özrü

TRUMP'IN İFADELERİ YÜZÜNDEN ELEŞTİRİLDİ

Sosyal medya kullanıcıları, Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren'i Algonkin Kızılderili’si olan Pocahontas'e benzeten, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'yi 'deli' ve siyah California Kongre Üyesi Maxine Waters'i 'düşük IQ'lu' diye nitelendiren ve bu tür ifadelerden dolayı ‘kadın düşmanlığıyla’ suçlanan babasının üstü kapalı da olsa arkasında durmakla suçlanan Ivanka Trump’ı eleştiri bombardımanına tuttu.

TikTok'tan Trump'a yanıt: Hiçbir yere gitmiyoruz

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)