BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve Hayatİşverenin bordro hilesine karşı atılan imzaya dikkat!----

İşverenin bordro hilesine karşı atılan imzaya dikkat!

İşverenin bordro hilesine karşı atılan imzaya dikkat!
18 Haziran 2019 - 16:26 www.finansgundem.com

İşverenlerin bir kısmı çalışanın ücretini bordroda farklı kalemler altında gösteriyor. Ancak bordrodaki bu hile Yargıtay’dan dönüyor. Bunun için işçinin bordroya imza atarken, çok dikkatli incelemesi gerek.

Bordro, işverenin işçiye ödediği ücretin hesabını ve işçinin ücretine ait kalemleri gösteren belgedir. Bordronun içeriği, en az ödenen ücret kadar önemlidir. İşveren, her ay ücret bordrosu düzenlemek ve bu bordroyu işçiye vermek zorundadır. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ramazan ok31 Temmuz 2020 22:11

    sayın hocam 1973 dogumluyum diş tenisyeniyim 1991 yılında 6 ayda sigortam başladı Bir diş hekiminin yanında 1993 yılında askere gittim 1994 yında eylülde geldim bir diş hekiminin yanında çalışmaya başladım askeri ücret üstünde bu bayanla 2010 yılında başka bir yere geçtik bayan şirket ortağı olarak hala çalışıyoruz 2010 yılında maaşım 1350 tl di şu an 5800 tl pirimlerimi kestiler 26 yıldır aldığım pirimleri pandemi mana ettiler hem devletten aldılar hem çalıştım ve beni tehdit etmeye başladılar hırsız lekesi çalarız gibisinden kredim var dedim anlamadılar ünüversiteye öğrencim gidecek dedim anlamadılar ne yapmalıyım ve sigortam askeri tutardan yatıyor yardım lütfen e postamdan cevabını yazarsanız minnattar olurum teşekürler şimdiden/[email protected]

  • Ramazan ok31 Temmuz 2020 22:09

    Kaynak: SGK'dan Milyonlarca Çalışana Müjde! O Paraları Alabileceksiniz...! Kaynak: SGK'dan Milyonlarca Çalışana Müjde! O Paraları Alabileceksiniz...!