BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİstanbul'un ünlü AVM'sine haciz geldi----

İstanbul'un ünlü AVM'sine haciz geldi

İstanbul'un ünlü AVM'sine haciz geldi
02 Eylül 2018 - 17:50 www.finansgundem.com

Levent Metrocity'deki yürüyen merdivenlerin çalışması durduruldu. Geçici servis dışı olduğuna dair uyarı yazısı da konulan merdivenlerin bazılarının paletleri de söküldü.

Türkiye'nin en büyük ve İstanbul'un en lüks alışveriş merkezlerinden Levent’teki Metrocity'de, X-ray cihazlarına ve yürüyen merdivenlere haciz geldiği belirtildi. Hacizden dolayı yürüyen merdivenlerin sökülmesi AVM'yi karıştırdı.

Yürüyen merdivenleri kullanamayan vatandaşlar, görevliler tarafından merdivenlere yönlendirildi. AVM'nin ortakları arasında yaşanan maddi anlaşmazlık nedeniyle oluşan haciz işlemi nedeniyle bu uygulamanın yapıldığı iddia ediliyor. 

Merdivenlerin sökülmesine AVM'deki bir dükkan sahibi tepki gösterdi. Kuaförün, "Al kardeşim ben kuaförün sahibiyim. Gel Pazartesi sabah benim dükkanımı icra et. Şuna bak, Allah korkusu yok mu sizde? Alay ediyorsunuz..." dediği görüldü. Dükkan sahibi sökülen merdivenlerin yeniden bağlanmasını istedi.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)