BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme Sistemleriİnovatif şirketler sektörün en prestijli ödülleri için yarışıyor----

İnovatif şirketler sektörün en prestijli ödülleri için yarışıyor

İnovatif şirketler sektörün en prestijli ödülleri için yarışıyor
16 Ekim 2019 - 15:05 www.finansgundem.com

Sektörün inovatif şirketleri sektörün prestijli ödülü PSM AWARDS 2019 için yarışıyor. Gecikmeden başvurun!

Ödeme dünyasının köklü dergisi Payment Systems Magazine (PSM), bilişim sektöründeki teknoloji odaklı inovatif projeleri ödüllendirmeye hazırlanıyor… 

Geçtiğimiz yıl 7 kategoride 20 ödülün dağıtıldığı PSM AWARDS’ta, bu yıl yeni açılan kategorilerle birlikte daha fazla proje sesini kamuoyuna duyurabilecek. PSM AWARDS, bilişim ve ödeme sektöründeki teknolojilerin gelişmesini hedef alan ürün ve hizmetleri geliştirmek, iyileştirme çalışmalarını desteklemek, inovatif projeleri öne çıkartarak deneyimlerin paylaşılmasını sağlamak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenleniyor.

NCR’ın Altın Sponsorluğunu üstendiği yarışmanın kazananları ise Kasım ayında yapılacak ödül töreninde açıklanacak. Sektörün zirvesindekileri ödül töreninde buluşturacak PSM AWARDS 2019 başvuruları 8 Kasım’a kadar devam edecek. 

Bu yıl sektör bazlı olarak ayrıştırılacak ödül kategorileri şöyle; En İnovatif Ürün, En İyi Mobil Ödeme Çözümü, En İyi Online Ödeme Çözümü, Yılın Teknoloji Sağ­layıcısı, En İyi Ödeme Sistemleri Altyapısı, Kurum İçi İnovasyon, Yılın Startup’ı ve Müşteri Odaklılık.   

PSM AWARDS bir sosyal sorumluluk projesi olarak da devam ediyor.  Teknolojiyi geliştirmek ve dezavantajlı bölgelerdeki kız çocuklarını ve genç kadınları desteklemek adına organizasyona yatırılan yarışma başvuru ücretleri ile “KızCode” sosyal girişimi destekleniyor.

Başvuru yapmak ve organizasyona dair tüm detay­lara ulaşmak için www.psmawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

PSM AWARDS Başvuru Takvimi 

Başvuru için son tarih: 8 Kasım 2019

Finalistlerin belirlenmesi: 11 - 15 Kasım

Başvurmak için tıklayınız!

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)