BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme Sistemleriİngiltere’de bir ATM para saçtı----

İngiltere’de bir ATM para saçtı

İngiltere’de bir ATM para saçtı
11 Haziran 2019 - 16:13 www.finansgundem.com

İngiltere’de metro istasyonundaki bir Bitcoin ATM’si 20 sterlinlik banknotları dışarı saçtı. İstasyonda bulunanlar olayı şaşkınlıkla izledi.

Olay, İngiltere’nin başkenti Londra’daki bir metro istasyonunda meydana geldi. Bir görgü tanığı tarafından kayda alınan görüntüde, ATM’nin dışarıya 20 sterlinlik banknotlar saçtığı görüldü. ATM’den para çekmeye çalışan adam ise ATM’nin önüne bir çanta koyarak, paralar dışarı ve çantaya düşerken gülerek izledi. Öte yandan, bir güvenlik görevlisi ise ATM’nin önünde durarak dışarı saçılan paraları korumaya çalıştı. İstasyonda bulunan kişiler ise olayı şaşkınlıkla izledi. 

Bitcoin Technologies’in sahibi ve CEO’su Adam Gramowski, şirketinin ürettiği ATM’lerin Birleşik Krallık banknotlarında sorun yaşadığını ve ATM’lerin yeniden tasarlanması gerektiğini belirterek; bir müşterinin büyük miktarda para çekmeye çalıştığını ve bu yüzden videodaki ATM’nin 20 sterlinlik banknotları dışarıya saçtığını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)