BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere, Brexit sonrası karbon vergisi toplayacak----

İngiltere, Brexit sonrası karbon vergisi toplayacak

İngiltere, Brexit sonrası karbon vergisi toplayacak
12 Temmuz 2019 - 11:56 www.finansgundem.com

İngiltere, Brexit Anlaşması'nın olumsuz bir şekilde tamamlanması sonucu Kasım ayında fabrikalardan ve enerji santrallerinden karbondioksit vergisi almaya başlayacak.

İngiltere, Brexit Anlaşması'nın olumsuz bir şekilde tamamlanması  sonucu Kasım ayında fabrikalardan ve enerji santrallerinden  karbondioksit vergisi almaya başlayacak.

Avrupa Birliğinden (AB) ayrılması nedeniyle Avrupa Emisyon Ticaret Sistemi’nden (ETS) de çıkacak olan İngiltere, eğer AB ile bir  mutabakata varamazsa karbondioksit vergisi toplayacak. Avrupa’da en  çok sera gazı salan ikinci ülke konumundaki İngiltere, ETS’nin en  büyük müşterisi konumunda.

İşletme, Enerji ve Sanayi Stratejisi Bakanlığı, ETS’den anlaşma olmaması senaryosuna hazır olunması için  fabrika ve enerji santrallerine uyarı gönderdi.

Eğer İngiltere AB’den bir anlaşmayla ayrılırsa daha önceden ETS  ile yapılan emisyon anlaşması 2020’nin sonuna kadar yürürlükte  kalabilecek. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)