BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİmar barışı başvuruları için nöbetçi memur----

İmar barışı başvuruları için nöbetçi memur

İmar barışı başvuruları için nöbetçi memur
15 Haziran 2019 - 17:10 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması hedefiyle başlatılan imar barışı başvuruları bugün bitiyor.

Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde başvurularda vatandaşa  yardımcı olması amacıyla için nöbetçi memur görevlendirildi.

Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, imar barışı başvurularının bugün 24.00'e kadar devam  edeceğini söyledi.

Danışmak, başvuruda yardım almak isteyenler için bugün görevlendirilen  nöbetçi memurdan saat 17.30'a kadar yardım ve destek alabileceğini belirten  Bülbül, "Vatandaşımız 24.00'e kadar internet üzerinden de başvuru yapabilir.  Bugün başvuru için son gün. 30 Haziran'a kadar da para yatırabilirler. Başvuru  talebi almak için bugün il müdürlüğümüzde nöbetçi bir arkadaşımız çalışıyor."  diye konuştu.

Edirne ve ilçelerinden 22 bin 300 başvuru aldıklarını aktaran Bülbül,  "İmar barışı geçen yıl başladı. En son uzatmadan sonra Sayın Bakanımız yaptığı  açıklamayla uzatma olmayacağını ifade etti. Vatandaşlarımız bugünü  değerlendirmeleri gerekiyor. Bu  onlar için bir şans." ifadesini kullandı.

Müracaat edemeyenler için bugün çalıştıklarını aktaran Bülbül,  "Nöbetçi arkadaşımız başvuruları alıyor. En fazla başvuruyu merkez ilçe ve Keşan  ilçemizden aldık. Vatandaş menfaatine, ülkemizin menfaatine olan bir olay." dedi.


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)