BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu’ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı için açıklama----

İmamoğlu’ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı için açıklama

İmamoğlu’ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı için açıklama
08 Kasım 2019 - 13:13 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kampanya direktörü Necati Özkan ile Canan Kaftancıoğlu'nu karşı karşıya getiren “Kahramanın Yolculuğu” kitabı ile ilgili konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Necati Özkan'ın kaleme aldığı “Kahramanın Yolculuğu: Yeni Nesil Siyasetin Zaferi” adlı kitaba sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından paylatığı mesajda “Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!” ifadelerine yer vermişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kampanya sürecini anlatan kitapla ilgili ilk kez konuştu. Foto: DHA (arşiv)
İMAMOĞLU: ŞERH KOYUYORUM…
Kitap hakkında bir açıklama yapan İmamoğlu, Özkan ile yıllardır beraber çalıştığını vurgulayarak şunları söyledi:


“Kendisiyle organik bir tanışmamız var. Necati Bey'in profesyonel bir meslek yaşamı var. Benim de kendim olmak gibi bir huyum var. Onun da katkılarıyla önümüzdeki taşları temizlediği bize yol arkadaşlığı yaptığı bir süreç yaşıyoruz altı yıldır. 6 yıla sığdırdığımız en büyük başarı İstanbul seçimi.

Kendi gözüyle bu sürecin nasıl bir süreç olduğunu kampanya dilinin neyi etkilediğini Necati Bey'in bu bakışı çok değerli bir bölüm. Herkesin bir bakışı olacaktır. Ama kitabın şu noktasına bir şerh koyuyorum o da şu; her ne kadar kendisi beni kahraman diye tanımlasa da ben kendimi kahraman diye tanımlamıyorum.

Çünkü insan kendine kahraman dememeli, kahraman olmak büyük sorumluluk ister, zaman ister olgunluk ister. Ben sadece bir başlangıca imza atmış. Daha büyük bir imza atmak isteyen hizmet etmek isteyen bir belediye başkanıyım.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kenan08 Kasım 2019 20:30

    Doğru söylemiş bundan kahraman değil şaklaban olur olsa olsa yalancı üçkağıtcı showmen olur bundan bi basgit şaklaban