BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHürol Taşdelen: İmamoğlu için hazırlanan mason diplomasının aslı bana ait----

Hürol Taşdelen: İmamoğlu için hazırlanan mason diplomasının aslı bana ait

Hürol Taşdelen: İmamoğlu için hazırlanan mason diplomasının aslı bana ait
11 Eylül 2019 - 12:02 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adına düzenlenen sahte mason diplomasının sahibi ortaya çıktı. Eski Mason Derneği üyesi Hürol Taşdelen, belgenin kendine ait aslını yayınlayarak İmamoğlu adına düzenlenen belgenin fotoshop olduğunu söyledi.

İBB Başkanı İmamoğlu adına hazırlanan sahte mason diplomasının sahibi Hürol Taşdelen açıklama yaptı. Taşdelen diplomanın kendine ait olduğunu ifade etti ve diplomanın aslını yayınladı. 

Konuyla ilgili internet sitesinden açıklama yapan Taşdelen, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ekrem İmamoğlu’nun mason diploması diye sanal ortamlarda dolaştırılan mason üstad diploması sahtedir ve aslı bana ait olup, aşağıda asılını yayımlıyorum.

Bu alçak iftira için benim mason diplomamı fotoşop yapan trollerin kara cahil ve zeka yoksunu oldukları o kadar açık ki; Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası (HKEMBL) bünyesinde olan Şafak Muh. Locası, Ankara'da 2001 tarihinde kurulmuştur. 2001 tarihinde kurulmuş bir locada, bir kişi 1995 tarihinde Üstad derecesini alması mümkün olabilir mi? 1995’de daha Şafak locası ortada bile yok. Mason yaşadığı şehirde bir locaya üye olur. Sayın İmamoğlu Ankara’da hiçbir zaman yaşamamışken, İstanbul’da onlarca mason locası varken, Ankara’da 2001’de kurulmuş bir locaya üye olamaz. Ortada dolaştırılan diplomanın aslı bana aittir ve aylar önce bana ait sanal ortamımda yayımladım. Oradan kopyalayıp, sahtekarlık yapmışlar. Mason diploması üzerinde fotoğraf yoktur ayrıca. Benim diplomamın sayısına bakarsanız, sayısını bile değiştirmeyi akıl edememişler."
 
 
 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tokatçı12 Eylül 2019 09:16

    bu işi yapan kime hizmet etmektedir ona bakılmalı..

  • Faiz lobisi11 Eylül 2019 17:29

    Sanki mason olmak kötü bir şey, masonlar kafa kesmez ,canlı bomba olmazlar, darbe yapmaya kalkmazlar , halkına etnik veya dini yapisından dolayı ayrımcılık yapmazlar ,komşuları hakkında fitne ve fesatlık yapmazlar , tecavüz olayları yaşanmaz, bu masonlar ne kadar kötü insanlar ya.

  • Volkan11 Eylül 2019 19:28

    Tek tek iyi insanlar ancak, ama farkında olmadan yabancıların istihbarat için kullandıkları bir örgüt. Bazen kurum içi bilgileri de sızdırıyorlar. Atatürk faydalı bir örgüt olsaydı kapatmazdı. Kayıt altında oldukları için artık riskli değiller, bir nevi arkadaşlık örgütü.  Zaten artık istihbarat için insanlar değil modern sistemler kullanılıyor. Falanca üniversite mezunlar derneği ne ise mason locası da o artık, yani etkisi bitti mecburen devam ediyorlar. Kapatılsa memnun olacak bir sürü üye var, boşuna aidat ödüyoruz diyorlar.

  • kamil11 Eylül 2019 12:21

    Böyle sahte belgeleri türeten ve yayınlayanlara ceza vermeliler ki ilerde herkes bu tip işlere kalkışmasın