BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHakan Atilla: Yaşadıklarım hiç kolay değildi----

Hakan Atilla: Yaşadıklarım hiç kolay değildi

Hakan Atilla: Yaşadıklarım hiç kolay değildi
12 Eylül 2019 - 09:49 www.finansgundem.com

28 ay hapis yattığı ABD’den dönen Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla finansgundem.com’a çarpıcı açıklamalarda bulundu…

SERAP SÜRMELİ - DENİZ ALTUNTAŞ / FINANSGUNDEM.COM

İran yaptırımları nedeniyle ABD’de tutuklandıktan sonra 28 ay hapis yatan Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, yaklaşık 2 ay önce serbest bırakılmıştı. Türkiye’ye gelen Atilla’yı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bizzat havalimanında karşılamıştı. 

Havalimanında konuşmamayı tercih eden Hakan Atilla, eşi Burçin Atilla ile İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen çağdaş sanat etkinliği Contemporary İstanbul’un açılışında ortaya çıktı. Atilla çifti ile ünlü ressam Devrim Erbil’in standında eserleri inceledikten sonra konuştuk.

Türkiye’ye döndükten sonra ilk kez finansgundem.com’a konuşan Hakan Atilla yeni planlarını anlattı. 

Keyfinin yerinde olduğu gözlenen Atilla “Geldiğim günden beri ailemle Çeşme’de tatildeydim ve birkaç gün sonra tatilimize devam edeceğiz” dedi. 

ABD’den geldiği gün havalimanında neden konuşmadığını sorduğumuzda ise “Bu benim kendi tercihimdi” diyen Atilla, “Sağ olsun devlet yetkilileri hep yanımızda yer aldı. Yaşadıklarım kolay şeyler değildi. Zor günler geçirdim ama şükür ki ailem ve sevdiklerimin yanındayım” dedi. 

“GÖREVİME GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM” 

Halkbank’taki görevine geri dönmeyi düşünmediğini söyleyen Hakan Atilla “Tatil devam ediyor. Bir süre daha tatil yapmak ve kafamı dinlemek istiyorum. Daha sonra önümüze bakacağız ama bankadaki görevime geri dönmeyi düşünmüyorum. Acelem yok. Mutlaka bir şeyler yapacağım ama daha karar vermedim. Siyasete de hiçbir zaman yakın olmadım. Siyaset yapmayı düşünmüyorum” diye konuştu. 

"YAŞADIKLARIMI YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Yaşadıklarının detaylarıyla ilgili konuşmak istemeyen Atilla “İnsanlar merak ediyor elbette. Aslında yaşadıklarımı yazmayı ve insanlarla paylaşmayı düşünüyorum ama bunu ne zaman yaparım bilmiyorum. Şimdilik sadece dinleniyorum” dedi. 

Uzun süre ayrı kaldığı eşiyle beraber olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Burçin Atilla ise “28 ay hasret yaşadık. Bunun acısını daha yeni çıkarıyorum. Hakan gelince çok mutlu olduk. Allah’a şükürler olsun. Kötü günleri atlattık” dedi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hulya.13 Eylül 2019 00:54

    Günümüzde zor raslanan dürüst bir insan. Umarım bundan sonraki yaşamı güzelliklerle geçer. Herşey gönlünce ve hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

  • Pala12 Eylül 2019 18:37

    Rüşvet almayan biri olarak kabineye girmesi zor

  • İlginç12 Eylül 2019 11:02

    Nedense omurgalı, karekterli insanlar siyasetten öcü gibi bahsedip kaçıyorlar. Nerde yamayam, çıkarcı, omurgasız, eğitimsiz varsa siyasete girmek için taklalar atıyor. 15 Temmuz öncesinde de yüksek perdede bağırıp çağırarak holigan gibi konuşanları 15 temmuzda banka matik kuyruğunda biryerlere kaçmaya çalışırken görünce işlerin iyi gitmediği belli oldu. Aynı şekilde Rıza Zarrafı kahraman yaptık ama zaman gösterdiki asıl kahraman Hakan Atilla. Bu bağlamda kimseyi dışlamamak, ülkesinden milletinden devletine küskün etmemek lazım cenk zamanı kimin ne olduğu belli olur...

  • Malcolm x 12 Eylül 2019 10:45

    ADAM GİBİ ADAM