BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGraham'dan Türkiye'ye küstah tehdit----

Graham'dan Türkiye'ye küstah tehdit

Graham'dan Türkiye'ye küstah tehdit
14 Ekim 2019 - 00:55 www.finansgundem.com

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, Twitter paylaşımında "Türkiye'ye yaptırımlar, İran'a uygulananlardan beri en felç edici yaptırımlar olacak" ifadesini kullandı

ABD'li Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, Türkiye'ye yönelik tehditlerine bir yenisini daha ekledi. Graham, "Kongre'de İran'a uygulananlardan beri en felç edici yaptırımlar hakkında Başkan'la birlikte çalışma çabalarına liderlik ediyorum" dedi.

ABD'li Senatör Graham, 'Barış Pınarı Harekatı' dolayısıyla Türkiye'ye yönelik tehditlerini sürdürüyor.
Graham, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin Kürtlere yönelik çirkin saldırısından dolayı hesap günü yaklaşıyor. Kongre'de İran'a uygulananlardan beri en felç edici yaptırımlar hakkında Başkan'la birlikte çalışma çabalarına liderlik ediyorum" dedi.

Graham, "Türkiye'nin Suriye'deki felaketi kontrolsüz bırakılırsa Ortadoğu'yu da İran kadar istikrarsızlaştıracak. Bu ABD'ye ve müttefiklerimize hasar verir" diye ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asena14 Ekim 2019 23:53

    pislik pislikler iki deli buluşmuş atıp tuutuyo pislikler allah belanızı vercek amin

  • şahin2814 Ekim 2019 22:03

    ulan it sürüleri sen türkiyeyi ne zannettiniz.biz silahımızı bile kendimiz üretiyoruz artık.

  • Bennn14 Ekim 2019 11:00

    Merak ettim bize korkunç olarak ne yaptırım yapacaklar?

  • aslan kral14 Ekim 2019 10:32

    Tabii adamlar 40 bin TIR malzeme yığdı. Bölgedeki oluşum için harcadıkları milyar dolarları çöpe gidiyor. Normaldir böyle kuduz köpek gibi havlamaları. Gavur bu çıkarı olmadan iyilik yapmaz. Sen senelerce birikim yap para göm sonra Türkiye gelsin altını üstüne getirsin :)

  • efe14 Ekim 2019 09:56

    kocum bızde parayla satılık vatan toprağı yok elınde gelını ardına koyma

  • Kaan14 Ekim 2019 09:52

    Sanki Amerika nin en büyük düşmanı biziz. Nedir bu konuşmalar. Bunları yaparsa zaten muttefiklik durumu ortada kalmaz. Düşman şekline dönüşür. Türkiye zaten halı hazırda 17 milyar dolar olan ticaret en az düzeye iner herhalde. Türkiye ekonomi olarak Avrupa, Rusya, Çin ve Orta Asya, Afrika ülkeleri ne yönelir. Açıkçası Amerika ile fazla bir bağlantı da yok gibi. Ama onlar çok şey kaybeder. Orta Asya da hükümleri hiç geçmez. Haritaya tekrar bakıyorum. Rusya,İran, Türkiye üçlüsü Orta Asya'nin kalbi konumunda. Bu 3 ülke değer biçilemez bir konuma sahip. Türkiye kaybedilemeyecek kadar çok değerli bir ülke. Kayıpları çok çok fazla olacaktır. Bunu hesap bile edemez çoğu ülke.

  • İnanmayın14 Ekim 2019 09:31

    Bu adam yeni başkan adayı olmak istiyor, içerdeki evangelic siyonistlere oynuyor. Bakmayın havlamasına yaptırım olmayacak olsa bile güdük kalacak. Şartlar uygun değil.

  • mehmet14 Ekim 2019 09:30

    Ha bunun tipinde meymelet yok tipine koyduğum.

  • Fırıldaksın Graham14 Ekim 2019 09:29

    Bu millet sizi bir kenara yazdı!!.Hormonlu, GDO’ su bozuk kaypak müttefik!! Kelimeler sizi tanımlamakta kifayetsiz kalıyor!!

  • Vatan sever 14 Ekim 2019 07:50

    Ne yapacaksan yap orospu çocuğu