BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriGoogle popüler ödeme uygulamasını kaldırdı----

Google popüler ödeme uygulamasını kaldırdı

Google popüler ödeme uygulamasını kaldırdı
23 Eylül 2020 - 11:48 www.finansgundem.com

Google, geçtiğimiz Cuma günü kumar politikasına yönelik ihlaller nedeniyle Hindistan’ın popüler ödeme uygulaması Paytm’i Play Store’dan kaldırdı

Hindistan'da Google Pay ile rekabet eden Paytm uygulaması, Cuma günü erken saatlerde ülkenin Play Store hizmetinden kaldırıldı. Uygulama, akşam saatlerinde ise mağazada yeniden görünür hale geldi.

Konu hakkında açıklama yapan Google, Paytm’in adını vermeden kumar faaliyetlerine yönelik kurallarını özetleyen bir blog içeriği yayınladı. Arama devi yazısında “Bir uygulama, kullanıcıları gerçek para veya nakit ödüller kazanmaları için ücretli turnuvalara katılmalarına izin veren harici bir web sitesine yönlendirirse, bu politikalarımızın açık bir şekilde ihlali olur.” ifadesini kullandı.

Edinilen bilgilere göre Paytm uygulaması, müşterilerin geri ödeme talep etmesine olanak tanıyan bir promosyon nedeniyle mağazadan kaldırıldı. Promosyonu yayından kaldıran ödeme uygulaması daha sonra Play Store’da tekrar görünür hale geldi. Konu hakkında Financial Times’a açıklamada bulunan bir Paytm sözcüsü “Google, bu sabah bize bir e-posta gönderdi ve tek taraflı olarak müzakere etmeden bizi Play Store'dan çıkardı. Bu, tarafımıza hiç süre tanınmadan yapılan bir haksızlık.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)