BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGelişen ülke paraları karışık seyretti----

Gelişen ülke paraları karışık seyretti

Gelişen ülke paraları karışık seyretti
15 Mart 2019 - 12:03 www.finansgundem.com

Hint rupisi bugün yükselirken Filipin pesosu düştü

Asya para birimleri bugün karışık seyretti. Hint rupisi hisse senedi piyasasına girişlerle yükseldi. Filipin pesosu ise Merkez Bankası'nın para politikasında gevşemeye gideceği beklentisiyle düştü. Diğer para birimleri de karışık seyir izledi.

Singapur'daki ANZ'de Araştırma Müdürü olan Khoon Goh "Para birimleri ABD - Çin ticaret anlaşmasının ay sonuna kadar sonuçlanmayacağı beklentisiyle karışık seyretti. Peso faiz indirimi beklentisiyle baskı altında, Kore wonu da geriledi. ABD - Çin müzakerelerine dair bir haber akışı ve ABD'de bugün açıklanacak veriler öncesi para birimleri konsolidasyon modunda olacak" diye konuştu.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi %0.1 düşüşle 1,194.52, MSCI AC Asya Pasifik Endeksi %0.7 artışla 158.90 puan oldu.

Çin'de onshore yuan yükseldi. Hint rupisi 5. haftayı da yükselişle tamamlamaya hazırlandı. Bu, 2018 Ocak'tan beri en uzun süreli trend.

Endonezya rupisi yatay seyrederken peso düştü. Tayvan'da hükümet tahvilleri yükseldi, 10 yıllık tahvilin faizi 2 seneden fazla sürenin en düşük seviyesine indi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)