BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiFitch: Türkiye büyümesi için daha ılımlıyız----

Fitch: Türkiye büyümesi için daha ılımlıyız

Fitch: Türkiye büyümesi için daha ılımlıyız
09 Ekim 2019 - 17:44 www.finansgundem.com

Fitch Ratings'in Yöneticisi Douglas Winslow Türkiye büyümesi için daha ılımlı beklentide olduklarını, bu nedenle büyüme tahminlerini revize ettiklerini söyledi. Winslow Merkez'den beklentilerini de paylaştı.

Fitch Ratings Yöneticisi Douglas Winslow Bloomberg HT'deki Akıllı Para programında Cumhur Örnek'in sorularını yanıtladı.

Winslow Türkiye ekonomisinde daha ılımlı büyüme beklediklerini bu nedenle de küresel ekonomik görünüm raporunda 2019 büyüme beklentisini - % 1.1'den - % 0.3'e revize ettiklerini söyledi.

Winslow "2. çeyrekte tahminlerden daha iyi veriler geldi, tüketicilerin de buna tepki verdiğini gördük. Ekonomide büyüme potansiyeli olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin notunun yükselmesi için ekonomide dengelenmenin sürdürülebilir olması gerektiğini belirten Winslow "Para politikasının güvenilirliğine de odaklanıyoruz." dedi. Winslow Türkiye'ye yatırımların artması için hızlı bir reform programı uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)