BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski bakana tele dolandırıcı şoku----

Eski bakana tele dolandırıcı şoku

Eski bakana tele dolandırıcı şoku
12 Aralık 2019 - 08:59 www.finansgundem.com

Eski bakanı polis süsü vererek arayan dolandırıcılar bankadaki altınlarını alıp kayıplara karıştı.

10.dönem DSP milletvekili aynı zamanda 21. ve 22. Dönem Çevre Bakanlığı yapmış olan Eski Bakan Fevzi Aytekin'i sabah 10.00 sıralarında bir cep telefonundan arayan tele dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı.

Sabah gazetesi haberine göre 73 yaşındaki eski bakana bir kamu bankasındaki hesabında bulunan altınlarının çalındığını söyleyen dolandırıcılar, 'Uluslararası bir altın kaçakçılığı operasyonu yaptıklarını Tekirdağ Vakıfbank şubesinde de 2 şüpheli sahsın bulunduğunu beyan ederek, hesapta bulunan 30 adet 3'lü burma altın, 10 adet Cumhuriyet Altını, 8 adet 5'i bir yerde, 4 adet Adana seti elden teslim aldılar. Altınları saat 15.00 sıralarında 100. Yıl Mahallesi, Atatürk Bulvarı, 2.kısım Devlet Hastanesi önünde bizzat Fevzi Aytekin polis süsü veren dolandırıcılara teslim etti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan eski bakanın şikayeti üzerine şüpheliler hakkında nitelikli dolandırıcılık suçlaması kapsamında soruşturma başlatıldı. Şüpheli şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)