BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiCaprio virüs mağdurları için dernek kuruyor----

DiCaprio virüs mağdurları için dernek kuruyor

DiCaprio virüs mağdurları için dernek kuruyor
03 Nisan 2020 - 08:05 www.finansgundem.com

Hollywood’un dünyaca ünlü aktörlerinden Leonardo DiCaprio’nun yeni tip korona virüsten (Kovid-19) zarar görenler için Amerika Gıda Fonu isimli organizasyonun kuruluşunda kurucu ortak olacağı öğrenildi.

Leonardo DiCaprio korona virüs mağdurları için yardım derneği kurmaya karar verdi.

Konuya ilişkin AP'ye yapılan açıklamada, oluşturulacak fonla düşük gelirli aileler, yaşlılar, gelir daralması yaşayanlar ve okullardan yemek yardımı alan çocukların ailelerine destekte bulunulacağı belirtildi.

12 milyon dolar bağış toplandı

Açıklamada, başlangıç aşamasında olmasına rağmen 12 milyon dolar bağış toplayan derneğin, World Central Kitchen isimli yardım kuruluşu ile ortak çalışacağı ifade edildi.

Hayırsever Laurene Powell Jobs ile Amerika Gıda Fonu'nun kurucularından biri olan DiCaprio, projeye destek veren yardım kuruluşlarına teşekkür ederken, "Onlar, ihtiyaç sahibi, savunmasız insanları beslemek için sarsılmaz taahhütleriyle hepimize ilham verdi. Tüm desteğimizi hak ediyorlar." ifadesine yer verdi.

Kampanyaya bağış yapanlar arasında Apple ve Ford Vakfı gibi sektörlerinde dünya lideri firmaların da yer aldığı öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)