BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeniz Baykal Meclis'te yemin etti----

Deniz Baykal Meclis'te yemin etti

Deniz Baykal Meclis'te yemin etti
21 Şubat 2019 - 14:03 www.finansgundem.com

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, sağlık sorunları nedeniyle ertelenen yeminini etmek için Meclis'e geldi. Baykal uzun süre sonra ilk kez görüntülendi.

Genel Kurul, TBMM Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplandı.

TBMM Başkanvekili Levent Gök, "Bugün özel bir gün. Türk siyasetinin duayeni, TBMM'nin geçici başkanlarından değerli devlet adamı, değerli büyüğüm Sayın Deniz Baykal'ı, bugün, uzun bir aradan sonra TBMM'de görmekten büyük bir mutluluk diliyorum. Aramız hoş geldiniz." dedi.

Gök, Deniz Baykal'ı, milletvekili yemini etmek üzere kürsüye davet etti.

Baykal, tekerlekli sandalyede, görevlilerin yardımıyla kürsüye geldi. Bu arada milletvekilleri Baykal'ı ayakta alkışladı. Baykal, kürsüye gelirken milletvekillerini eliyle selamladı.

Baykal, kürsüde milletvekili yemini etti. Yeminin ardından da Genel Kurulda bulunan milletvekilleri Baykal'ı yine alkışladı.

Levent Gök, "Sayın Baykal bugün hepimize büyük bir mücadele örneği göstermiştir. Kendisine sağlık ve esenlikler dilerim." dedi.

Yemin sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM Geçici Başkanı Celal Adan da Genel Kurulda hazır bulundu.

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal, kızı Aslı Baykal, Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, bazı milletvekilleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de yemini izledi.

Eşi Olcay Baykal ile bazı milletvekillerinin yemin sırasında duygulandığı görüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever21 Şubat 2019 19:10

    neyin yamini abi,yeter gari yeter gidinde genc beyinlere yer acilsin....

  • vatansever21 Şubat 2019 19:08

    TC nin geri kalmisligin canli ornegi.bu insanlar siyaset uretecek ve benim yarinim icin gorus belirleyip kanun yapacak,olme essegim olme....

  • MahmutKA21 Şubat 2019 19:07

    Ayıp arkadaş ya. Bir kere de köşenize çekilin. Baykal'ın vekil olmaya ihtiyacı mı var ! Milletin böyle bir vekile ihtiyacı mı var. Nedir bu şimdi.

  • Mann21 Şubat 2019 19:01

    CHP nin hali bu.

  • tam komedi 21 Şubat 2019 19:00

    Vekillik koltuğu uyuşturucu gibidir bir kere otursan ruhunu ele geçirir ! 80 yaşında gelmişsin hastasın allah şifa versin git dinlen arkadaş yediniz yediniz hala doymadınız verin genç birinede vatana hizmet etsin ! Offff offfff  ! Bu parti zihniyeti ülkeye ancak borç yapar !

  • mehmet yılmaz21 Şubat 2019 18:52

    chpde yasa gibi ; ATATÜRK ü sırtından vuran inönü,inönüyü  sırtından vuran ecevit,eceviti sırtından vuran hüsamettin özkan,baykalı sırtından vuran kılıçtar  ,kemalin sonunun başlangıcı 1 nisanda İBRETLİK olacak çünkü   çevresinde seçtiği herkes  hep beraber HANÇERLİYECEK kılıçtarı.

  • Hangi Hasan21 Şubat 2019 20:47

    Bir de rahmetli Erbakan'ı arkadan hançerleyenler var üstad. Onları da unutmayalım.

  • chp li21 Şubat 2019 17:49

    Bir chp li olarak Baykala hakkımı helal etmiyorum ,bugünlere gelişimzde onun hataları yüzünden oldu