BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say konserine gidiyor----

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say konserine gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say konserine gidiyor
17 Ocak 2019 - 14:22 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyaca tanınmış sanatçı Fazıl Say’ın yarın Ankara’da gerçekleşecek "Truva Sonatı" konserine katılacak

Fazıl Say'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konserine davet ettiğini duyuran Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, konsere bir gün kala "Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacak mı?" sorusunun yanıtına ulaştı ve yazdı.

Fazıl Say, bir süre önce annesinin vefatı dolayısıyla kendisini arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yarın Ankara’da gerçekleşecek Truva Sonatı prömiyerine davet etmişti. Davete Erdoğan’ın sıcak baktığı ve gitme yönünde eğilim gösterdiğini de belirtmiştik.

Cumhurbaşkanlığında yapılan değerlendirme sonucunda karar çıktı ve daha önce Fazıl Say’a "Gelebiliriz" şeklinde iletilen karar bu kez kesinleşti. Erdoğan, yarın akşam Ankara Congresium salonunda gerçekleşecek konsere katılma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı’na çok yakın bir kaynak "Yarınki Fazıl Say konserine Sayın Cumhurbaşkanı katılacak mı?" sorumuza "Evet gidecek. Hep beraber gideceğiz" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığında ilk yapılan değerlendirmede farklı tepkilerin gelebileceği endişesiyle katılıp katılmama durumu değerlendirilmiş ancak Erdoğan ve danışmanları bu kaygılardan uzak bir duruş sergilemişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk18 Ocak 2019 18:27

    Operada konser dinleyen kesim tuzu kuru kesim. Orada sıkıntı çıkmaz ise cumhurbaşkanı yeni adımlar atabilir. Bir densiz provakosyon yapmak isteyebilir o ayrı.