BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriCrystal sahiplerine müjde! Yeni restoranlar eklendi----

Crystal sahiplerine müjde! Yeni restoranlar eklendi

Crystal sahiplerine müjde! Yeni restoranlar eklendi
11 Ekim 2019 - 14:33 www.finansgundem.com

Yapı Kredi'nin kredi kartı Crystal, anlaşmalı olduğu restoran ağını genişletti.

Türkiye’yi kredi kartı ile tanıştıran, bu alandaki liderliğini 30 yıldır sürdüren Yapı Kredi, en prestijli kredi kartı Crystal ile anlaşmalı olduğu restoran ağını genişletmeye, müşterilerine hayatlarının her anını doyasıya yaşamaları için özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en seçkin mekanları arasında yer alan  29, Borsa, Da Mario, Fenix, Gina, Kitchenette, La Petite Maison, La Viña, Lacivert, Masa, Mezzaluna, Parlé, Sait, Vogue ve Zuma’da da artık Crystal müşterilerini yüzde 20 indirim ayrıcalığı bekliyor. Türk ve dünya mutfağından en güzel lezzetleri misafirleriyle buluşturan bu restoranlarda 1 Ekim itibariyle World Platinum, Adios Premium, TLcard Platinum, Koçailem ve Fenerbahçe World kartlarına da yüzde 10 indirim sunuluyor.

Yeni eklenen bu restoranların yanı sıra Yapı Kredi’nin Divan, Eataly, Frankie, House Cafe, Günaydın, Köşebaşı, Sunset, Sushico, Park Fora ve The Populist gibi Türkiye’nin en seçkin mekanlarında müşterilerine sunduğu indirim ayrıcalıkları da devam ediyor. Bankanın anlaşmalı olduğu tüm restoranların listesine  yapikredi.com.tr’den ulaşılabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)