BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatCredit Suisse’le Fransız sigorta devi arasında fintek ortaklığı----

Credit Suisse’le Fransız sigorta devi arasında fintek ortaklığı

Credit Suisse’le Fransız sigorta devi arasında fintek ortaklığı
22 Ekim 2020 - 14:59 www.finansgundem.com

İsviçre bankası Credit Suisse dijital bankacılık uygulaması CSX için AXA’yla işbirliğine gitti. Sigorta şirketi uygulama için banka sigortacılığı çözümleri sunacak

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsviçreli bankacılık grubu Credit Suisse Fransız sigorta şirketi AXA ile müşterilerine entegre banka sigortacılığı çözümleri oluşturmak için işbirliği yaptı.

Banka sigortacılığı çözümleri Credit Suisse’in yeni dijital bankacılık teklifi CSX’e dahil edilecek. CSX müşterilerine günlük bankacılık işlemlerine tek bir uygulama üzerinden erişebilmeyi vadediyor.

Credit Suisse yeni bankacılık ürününü tanıtırken uzmanlık ve deneyimlerini yalnızca dijital ortamda olan bir bankanın kullanıcı kolaylığıyla birleştirdiklerini ifade ediyor.

İsviçre bankası, yeni işlevlerin önümüzdeki aylarda kademeli olarak CSX uygulamasına entegre edileceğini açıkladı.

Credit Suisse’in Dijital Bankacılık Birimi Başkanı Anke Bridge Haux konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “AXA ile yaptığımız iş birliği bir başka mihenk taşı özelliğinde ve müşterilerimize tek bir uygulamadan kapsamlı dijital hizmet sunabilme hedefimizde bizi bir adım öteye dağa taşıyor” dedi.

Haux, “Şeffaf sigorta çözümlerinin CSX’e entegrasyonu bu ürün için mükemmel bir ek hizmet sağlıyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor” ifadelerini kullandı.

Credit Suisse, müşterilerine diğer tüm müşteri kanalları dışında doğrudan CSX uygulaması üzerinden özel banka sigortacılığı çözümleri sunmak için AXA ile işbirliği yapıyor.

İsviçreli bankacılık devi sigorta çözümlerini gelecek yılın ilk çeyreğinde belirleyeceği müşteri grupları için kullanıma sokacak.

Her iki iş ortağı da perakende işletmelerinde değişen gereksinimlerinin önemli bir potansiyel kaynağı olduğuna inanıyor. İsviçre bankası, bunun nedeninin müşterilerin aynı zamanda köklü firmaların kalitesinden ve uzmanlığından yararlanmaya ihtiyaç duysalar da giderek daha fazla dijital kanallar aracılığıyla finansal planlama ve finansal güvenlik gereksinimlerini karşılamaya çalışmaları olduğunu belirtiyor.

AXA’nın Hayat, Birikim ve Sağlık Birimleri Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Thomas Gerber, "Credit Suisse'in yeni dijital bankacılık teklifine özel sigorta modülleri ekleyebildiğimiz için mutluyuz. CSX çok basit bir uygulama olasına karşın geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Uygulamanın bu özelliği dijital sigorta ürünleri için önemli bir yeni dağıtım kanalı haline getirebilir” dedi.

JPMorgan Chase’den mobil POS hamlesi

 

Tek yerde tüm sigortaları gösterecek sigorta cüzdanı geliyor

 

Ahşap Banka kartı fikrine 1 milyon sterlin yatırım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)