BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇocukları için korona virüsün merkez üssüne gittiler----

Çocukları için korona virüsün merkez üssüne gittiler

Çocukları için korona virüsün merkez üssüne gittiler
07 Temmuz 2020 - 09:45 www.finansgundem.com

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ile eşi Haluk Dinçer, çocuklarını görmek için korona virüsün merkez üssü ABD'ye gitti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ile Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı eşi Haluk Dinçer, şimdilerde korona virüsün en çok yıkıma yol açtığı Amerika'dalar.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Dinçer çifti, korona virüs salgınından en fazla etkilenen; dün itibariyle vaka sayısının 2 milyon 930 bin, can kaybının ise 132 bin 273'e yükseldiği Amerika'ya gitti. Dinçer çiftinin Amerika'ya seyahatinin nedeni ise çocukları Ceyda ve Haluk Akay Dinçer.

HASRET GİDERİYORLAR

Dinçer çiftinin kızları Ceyda Dinçer, eğitiminin ardından New York'ta çalışmaya başlamıştı. Oğulları Haluk Akay Dinçer ise Harvard'da öğrenim görüyor. Dinçer kardeşler, korona virüs salgını yüzünden uçuşlar durdurulmadan önce Türkiye'ye dönmeyi başaramamışlar. Akılları çocuklarında kalan ve çok özleyen Dinçer çifti de "Onlar gelemiyorsa biz gidelim" deyip İstanbul'dan uçuşların başlamasıyla birlikte soluğu çocuklarının yanında almış.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)