BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCinsel istismarla suçlanan Prens Andrew’a ikinci şok----

Cinsel istismarla suçlanan Prens Andrew’a ikinci şok

Cinsel istismarla suçlanan Prens Andrew’a ikinci şok
08 Aralık 2019 - 10:12 www.finansgundem.com

Hakkındaki cinsel istismar suçlamalarıyla zor günler geçiren Prens Andrew’a ikinci suçlama geldi. Mağdur olduğunu iddia eden Virginia Roberts’ın ardından kimliği açıklanmayan bir kadın da Prens hakkında suç duyurusunda bulundu

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’a, 2001 yılında 17 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini öne süren Virginia Roberts’ın ardından ikinci şok, kimliği açıklanmayan bir kadından geldi. Kadın, Roberts’ın iddialarını reddettiği gün Prens hakkında suç duyurusunda bulunarak, destek istedi.

Yorum yapılmadı

Çocuklara taciz iddiasıyla tutuklanan ve cezaevinde ölü bulunan ve ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in mağdurlarından olduğunu söyleyen kadın, Prens Andrew ile de cinsel ilişki yaşadıklarını öne sürdü. Roberts’ın aksine bu olay için zorlanıp zorlanmadığını ifade etmeyen kadınla ilgili saray sözcüleri, yorum yapılmayacağını açıkladı.

Neler yaşanmıştı?

Prens Andrew ile yakın arkadaş olan ve tecavüz ve pedofili suçlarından hüküm giyen Jeffrey Epstein’in kurbanlarından Virginia Roberts 2001 yılında Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığını iddia ederek, henüz 17 yaşındayken Prens’in o yıllardaki sevgilisi olan Ghislaine Maxwell tarafından ilişkiye zorlandığını ve bu durumun defalarca tekrarlandığını açıklamıştı. Hakkındaki tüm iddiaları yalanlayan York Dükü kraliyet görevlerini bırakmış, Kraliçe de kabul etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)